Ahojte maminky. Momentálne žijem v CZ a už sa mi blíži termín pôrodu a neviem sa rozhodnúť kam ísť rodiť. Váham medzi Opava Krnov a Karvina. Moje podmienky sú možnosť výberu pôrodnej polohy alebo rodenie do vane , dotepanie púpočnika a fajn personál hlavne na pôrodnej sále. ďakujem za každú radu a info
@vladimira1984 já slyšela samou chválu na Krnov..
Moje kamarádka tam rodila už 3 krát a i když to má od nás hodinku a něco cesty,chtěla prostě tam..Opavu jako nemocnici neuznávám🙊
@vladimira1984 kamarádka taky rodila v Krnově a co popisovala se mi moc líbilo. Skončila akutním císařem (pokoušela se o porod KP) a mohla mít manžela na sále a pak měli rodinný pokoj, žádná separace, všechno projednávali, vycházeli vstříc.
@vladimira1984 opave se ted vyhni! Neslysela jsem ted na ni jedine dobre slovo 🙈. Mam mudr v Opave a i ona me rikala ze tam ted fakt ne. S komlikacema me posilala na fakultku. Ja budu vybirat karvinou nebo Havirov, ale casu mam dost a obe cca stejne daleko 😇 Doporucuji si tam zajit a podivat se 😊
Krnov je super, ten si všichni chválí 🙂 , v Opavě mi rodily dvě kamarádky a prý hrůza. Do dneška mají následky jak ony, tak děti. Já třeba rodila ve Vítkovicích a nemůžu si stěžovat, byla jsem ve všech směrech spokojená.
@vladimira1984 Krnov mohu doporučit. Rodila jsem tam v r. 2018 a 2020. Podporují přirozené porody,je to menší porodnice dá se říci s rodinou atmosférou. Je vhodné zajet se tam podívat, zaregistrovat a aspoň na jednu kontrolu před porodem tam zajít (jinak jsem chodila do poradny před porodem jinam,do jiné porodnice). Do Krnova jsem to měla skoro hodinu cesty, cestou jsem míjela dvě jiné porodnice, podruhé dokonce tři porodnice a cesta hodina a půl 🙂. Dej na svůj pocit.
Karviná je prý taky fajn.
Opavu ne, o Karviné jsem moc neslyšela, Krnov je prý super. Já byla u druhého porodu přihlášena v Havířově (pokoušela jsem se o přirozený porod po akutním CS), ale nelíbil se mi tam jejich přístup. Tak jsem se přehlásila do Fakultní nemocnice v Ostravě a ta je super 😊 Tedy na šestinedělí, na porod nemůžu soudit, já rodila nakonec v autě a přirozený porod se povedl.
Tvoje podmínky splňuje FNO. Já tam byla spokojená. Karviná prý poslední dobou není, co bývala. Havířov se snaží, ale sestra tam narazila na děsnou PA, která měla blbé kecy a nutila ji ležet na zádech na monitoru, takže nakonec tu vanu nestihla.
Z těch tří bych řekla Krnov, jinak ještě Havířov, za mě nej!
@vladimira1984 hlavně né Karviná ;) to raději Havířov
Ahoj holky najde se tu některá,která rodila v nemocnici Boskovice? Uvažuji že bych tam rodila,čeká mě druhý porod,první jsem rodila cisarem a bylo to v Brně u Milosrdnych bratří,nyní mohu rodit přirozeně a právě kvůli vzdálenosti uvažuji o těch Boskovicích budu ráda za jakoukoliv zkušennost...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A co takhle proste tu, co je nejbliz? Treba to budou fofry.