Ahoj, byla jste některá na prvním screeningu ve Slanym? Jaký tam jsou doktorky a jak to probíhá? Může semnou manžel i dcera dovnitř ? Pohlaví říkají sami od sebe nebo se ptají dopředu? Ráda bych pohlaví do obálky, tak nevím kdy jim to říct, aby mi náhodou pohlaví už nerekli.
Zkus si tam zavolat 🙂 budeš vědět nějaké informace, a věř mi, že si určitě nebudou pamatovat jméno, kdo se na co ptal apod, když tam půjdeš pak osobně 🙂
Dobrý den, můžete mi prosím říct jak to teda probíhá? Čeká mě to 17.10. A hlavně mě zajímá jestli vám řekli hned výsledky. Děkuji
Tak výsledky říkají hned. 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Záleží, kdo má zrovna směnu. Pohlaví nebylo řečeno. I kamarádky říkaly, že jim jen zkontrolovali to, kvůli čemu screening je a nazdar. Vyšetření bylo zrovna v době opatřeních, takže nevím, jak to najít teď. Přišla doktorka, nic moc neřekla, zkontrolovala co měla, nadiktovala sestře a nazdar. Kdybych nebyla i jinde, brala bych to standardní postup.