Zdravím. Má někdo zkušenost se sepsáním 2 porodopisů ve 2 porodnicích? Kamarádka mi tvrdí, že to lze, ale nikde jsem se nic o tom nedočetla. 🤷 Jde mi o to, že se nemůžu úplně rozhodnout kde chci rodit. Spíš jde i o to kam to stihnu dřív.. Nejbližší porodnice je 30km od nás v České Lípě, tam jsem rodila poprvé. S porodem jsem nebyla tak úplně spokojená a teď bych chtěla rodit v Jablonci na ni jsem slyšela jen chválu, jak s porody tak pak s oddělením šestinedělí. Jenže mám termín v únoru a nevím jak to bude vycházet s počasím, aby jsme stihly dojet. No a Jablonec vychází od nás nějakých 40km a Liberec je o 10km k nám blíž. Poprvé jsem týden před porodem ležela v nemocnici, takže jsem to nemusela tolik řešit a bylo to v létě. Teď mám z toho obavy. Když bude samozřejmě nejhůř a nebudu se cítit na cestu autem, zavolám si rychlou to je jasný. Jen potřebuju asi nějakou útěchu, že jste to taky zvládly. 🤦😁 Ještě mám jeden dotaz. Jakou máte zkušenost s porodem a následnou péči na oddělení šestinedělí v Liberci a Jablonci nad Nisou?😏 Díky 💓
No, já plánuju porodnici 80 km od nás, kde jsem rodila i poprvé, kdy jsem tam ještě bydlela a byla jsem tam spokojená, porodopis chci sepsat tam a uvidím, když to nebudu stihat, pojedu holt do nějaké bližší cestou a porodopis se bude řešit asi až na místě 😉
Ja jsem z Liberce a rodila jsem v Jablonci. Je tam dobra cesta. Z Liberce jste tam do deseti minut, kdyz to partner trosku prislapne 😁 a to uz neni takovej rozdil, tak bych se nebala, ze to nestihnete 🙂
@andrea96k jsem z MB a budu rodit podruhý. Už poprvé jsem měla sepsaný porodopis v Jbc i v MB a nakonec rodila v MB (předčasný porod) a byl teda dost rychlý (sotva mě z pokoje dovlrkli na sál), takže se teď modlím abych to do Jbc případně stihla. Termín mám v březnu, takže možnost sněhu tu pořád je 😅
Takže si klidně sepiš porodopisů víc, ať máš klid a uvidiš 😊
Tři porody v Jablonci a za mě spokojenost😊😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mám porodnici 15 minut autem od našeho bydliště, cca 15 km. Záleží samozřejmě na dopravě. Ale nechtěla jsem tam rodit a jela jsem do 40 km vzdálené porodnice. Stihla jsem to. 🙂 Ovšem to bylo poprvé. Teď uvidím, jak podruhé. Plánuji se nahlásit opět do té vzdálené, v tom místě navíc je jedna z babiček, takže pro hlídání starší to bude vlastně dobré. Kdyby se to nějak podělalo, tak doufám, že mě s rizikem vezmou i zde v našem okrese.