Ahojky. Brzy mě čeká porod a zajímalo by mě, kterou porodnici byste doporučily v okolí HK. Pokud bude místo, tak chci rodite v HK. Ale pokud by měli plno, tak bych nerada skončila v nějaké hrůze 😠 Děkuji všem.
ahoj,já nedávno porodila v pardubicích a naprostá spokojenost jak při porodu tak i na šestinedělce,
měla jsem složitý porod,dost mi pomohli,takže jsem potom nemohla chodit a starat se o prcka,takže mi dost pomáhali,můžu jenom doporučit
Kracilinko, nejsi na techto strankach zrovna novacek, abys nevedela, ze se nema psat velkymi pismeny. Nikdo z adminu nema cas upravovat kazdy tvuj prispevek. Caps Lock, ktery velka pismena zpusobuje, najdes vlevo na klavesnici nad tlacitkem shift a ma znacku sipku dolu. Dekuji za pochopeni 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já rodila v HK a ve Vrchlabí. HK je klasika, Vrchlabí je můj jednoznačný favorit, ale bohužel trochu z ruky. Pokud bych byla na tvém místě tak bych zvolila Ústí nad Orlicí. V Pardubicích je spokojený jak kdo (dost jsem slyšela nadávat na šestinedělí) a Rychnov je zase proslulý tím, že důležitější než pacientka jsou výsledky statistyk (pan primář to dokonce sám přiznává, že nechce dělat příliš mnoho cs, aby měli dobré výsledky 😕 ), takže třeba strašně neradí dělají CS a snaží se co nejvíc porodů vést normálně ( já nejsem zastánce zbytečných CS, ale taky nejsem zastáncem toho snažit se všechno vést normálně i za cenu že se to po....Když porod nejde tak jak by měl tak se nechám radši šmiknout než ohrozit dítě a vlastně i sebe 😉 ) Chrudim je taky taková 50:50 Někdo pěje ódy a někdo nadává. Takže já bych byla pro Ústí, mají to tam hezké a hlavně jsou kladné reference. Je tu o tom i celá diskuze a na rozdíl od Hradecké porodnice mají všechny ostatní porodnice i své internetové stránky s fotkama jak to u nich vypadá a informacema co si kam vzít a jak to kde chodí 😉. Zkus také kouknout na aperio.cz kde je také hodně informací o porodnicích, odkazy na jejich stránky a hlavně také názory maminek. Přeju šťastnou ruku při výběru 🙂