Ahoj holky, prosim o info, jak je to aktualne s navstevami tatinku a deti v porodnici v Podoli. Diky moc
@pampeliska1313 Diky moc za info a uzivejte s miminkem!
@pampeliska1313 Muzu se zeptat jeste jak to tam ted probiha u porodu? Rousky, AG testovani atp.?
@lenka421 rodička přímo u porodu mít roušku nemusí, manžel ale musel mít respirátor a měli ho všichni vyjma mě. Při vstupu na šestinedělí (když přijde lékař na pokoj apod) nasadit respirátor. Měla jsem mít indukci, takže den předem mě poslali na jejich pcr bezplatně. Jinak by mi dělali antigen (teda aspoň to mi říkala sestra při neplánovaným příjmu den předem. Že když jsem šla na test, nemusí mi rovnou dělat antigen)
Ještě mě napadá, že když mě vezli na císař, chtěli abych měla už respirátor u sebe, ale teď si přímo nevybavuju, jestli jsem ho měla při cestě na sál.. jen to, že mi ho dávali na zápěstí a ujišťovali se, že ho mám.
@pampeliska1313
@clementina82 kamaratka teraz rodila a vraj musela mat respirator aj pri kontrakciach
@vladienka asi záleží kdo z personálu, já ho ze začátku měla a samy mi řekli, ať ho sundám, že potřebuju co nejvíc kyslíku.
@vladienka Rodila jsem v ÚPMD v květnu a respirátor ani roušku jsem fakt mít nemusela, ty porodní asistentky tam mají naštěstí rozum. Manžel ho mít musel.
@somalicats no ona bol tiez v podoli, takze zalezi
Holky a na nadstandardním pokoji je to jak s návštěvama nevíte? Taky jen tu hoďku tatínek ? Děkuju. 😘
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@clementina82 my měli na povolený jen tatínky (žádný dítě jsem tam neviděla, ale třeba to jde) a hodinu za den. Návštěvy od čtyř do šesti, ale hodinu jsem měla já, hodinu spolubydlící,nicméně, když jsem byla na pokoji sama, manžel tam normálně ty dvě hodiny byl. Je nutný mít vytisklý potvrzení o testu, nebo očkování, např. v mobilu to nestačí. A musíte být na pokoji, když jsem se ptala sestřiček, jestli se můžeme aspoň projít společně po chodbě, zamítlo se to. Pustili mě ve středu, tak si myslím, že se toho moc nezměnilo.)