Ahoj holky.🌸
Máte prosím někdo čerstvou zkušenost s nadstandardním
porodním boxem a nadstandardním pokojem v Podolí?
Jak to funguje,jaký pokoj jste měli, kolik jste platili za den a hlavně jak jste byli spokojené?
Uvažuji i o Podolském balíčku. Máte zkušenost i s ním?
Předem dekuju za reakce. 😊
@vbanarova1994 Ahoj, měla jsem nadstandart pokoj 2x (2017, 2020) a za mě super, poprvé nevím kolik jsem platila, ale podruhé to bylo 3300 za noc, byla jsem tam 3 noci. Pokoj měl 2 postele, novou koupelnu, malý kuchyň.koutek (nádobu, lednice, mikrovlnka, rychlovarka). Mas speciální telefon na sestřičku, která ma na starosti jenom nadstandarty, můžeš ji kdykoliv zavolat a zeptat se, nebo za tebou přijde. A navstevy mas neomezene, a muže tam s tebou kdokoliv přespat. Byla to výhoda za Covidu, ze přítel za námi mohl na návštěvu. Za me to za ty peníze stojí 🙂.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@vbanarova1994 Za mě bylo tak plno, že se čekalo na volný box (jakýkoli) i na volný pokoj, tedy spíš jakoukoli volnou postel. Některé maminy musely ležet na gynekologii než se uvolnila postel na šestinedělí. Je to 2 roky zpátky. Podolský balíček mi byl dobrý jen k tomu, že jsem dostala nadstandardní pokoj na P3, kam se chodí před porodem (riziko, vyvolávání apod.). Druhá maminka, co přijela stejně jako já, musela na gyndu a docházet na monitory.