Na pohotovost do porodnice nebo nemocnice?

darxie
15. dub 2016

Ahoj holky,
Tenhle týden se mi povedlo registrovat se do porodnice v Podolí. Jsem 15 tt. Přemýšlím ale, kdyby nahodou neco, od kdy mám jezdit do porodnice, kde jsem registrovaná a ne do nemocnice? Myslím na pohotovost.

karlajasmine
15. dub 2016

@darxie myslim, ze od 24tt - po 24tt uz se pripadny ''potrat'' neklasifikuje jako potrat - po tomto tydnu uz se snazi miminko zachranit. Ale ber muj nazor s rezervou.. nejjednodussi by asi bylo se zeptat primo v Podoli. Ja se priznam, ze jsem nad timhle vubec nepremyslela. proste jsem predpokladala/doufala, ze vsechno bude ok..

lv
15. dub 2016

tak kdyby se cokoliv dělo, co se týče těhotenství, bolesti, špinění, tak vždy do porodnice - tedy alespoň v Brně to tak funguje.

bajana
15. dub 2016

@darxie a v prípade pohotovosti by som riešila prvú najbližšiu pôrodnicu bez ohľadu na tt

maova
15. dub 2016

@darxie kdyby něco, tak určitě do Podolí. Do 20tt se chodí na ambulanci do 1. patra, po 20tt se chodí myslím do 4. patra, kde jsou porodní sály. Ale to by ti tam řekli 😉

bajana
15. dub 2016

@darxie a v prípade pohotovosti by som riešila prvú najbližšiu pôrodnicu bez ohľadu na tt

lucykal
15. dub 2016

V Podolí mají rozdělené kam. Ale týdny si přesně napamatuji já tam jela po pádu v 26tt a ptala se mě paní na recepci. Vůbec bych nepřemýšelal, že neco bude.

lucykal
15. dub 2016

@maova ano tak nějak to bude🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru