ahoj, dneska se jdu podívat na info schůzku do porodnice. Poraďte mi na co se mám ptát a co by mě mělo zajímat. Děkuju
no v Praze se musí brzy 🙂 Já se rozhoduji mezi 2 porodnicemi, tak si to chci obhlédnout a vybrat si. Pak bych tam i chodila na kontroly. Přesně na to co píšeš se chci zeptat 🙂
určitě se informuj zda v první době porodní může být parter s tebou. zda hned po porodu bude mimi u tebe.
jak probíhá ošetření mimi a koupání. standartní a nadstadartní pokoje. co vše ti porodnice poskytne a co si musíš vzít. 🙂
první doba porodní to je to "hekání" někde na pokoji před porodem? 🙂
jsem taky pro zjisteni manzela u porodu, moznost room-in, moznost nadstandardu, vybavenost porodnich boxu(vana, zachod, balon..) a taky zajisteni pece pro mimi-zvlast pro predcasne narozena miminka.
jááá už si to na netu omrkla,tu porodnici kde budu rodit 😉 parááááááááda 😀
many, to já taky, ale osobní návštěva je lepší.
zizala ano to je to henání než se otevřeš na klasický porod. ten manžel je vážně důležitý apolinář ho třeba nemá u 1doby porodní
☹ many: tedy tak to ti gratuluji
já nějak hledám alternativu toho co chci a co jsme zažila při Nikol bohužel jiný kraj jiný mrav. 🙂
no to právě chci, nedokážu si představit, že tam budu "trpět" sama. Jen ať manža vidí 🙂 Martinko, právě k Apolináři se zrovna jdu podívat. Ale třeba už to tam změnili, na tohle se určitě zeptám, tohle je pro mě moc důležitý.
tak jdi a potom mi prosím písni. já bych tam měla rodit pokud buud mít špatnou krev a vážně bych ho tam potřebovala.
napíšu, ale ty už máš skoro před porodem, to už bys měla mít porodnici vybranou?
no já chtěla u nás do Kolína,a le bohužel kvůli té krvi jsme začal jezdit k apolínářia oni mi řekli, že za 14dní na kontrole výsledků se domluvíme jak to tedy bude víš. 🙂
děkuji ti moc.
aha, já myslela že jsi jak moje šéfka, která si začala hledat porodnici až v 24. týdnu 😀 Dám vědět, ale jsem skleróza, tak se mi případně připomeň do IP.
ano pa. 🙂
V Thomayerce píšou, že registrujou až od 35. týdne 🙂
😀 tak to už snad ani nemá smysl se registrovat, to tam rovnou můžeš přijet porodit.
tak se omlouvám, to byla mylná info, registruje se tam 12-14 tt....
martinko, tak u Apolináře s tebou může být manžel už od první doby porodní. Teda kromě doby kdy ti dělají klystýr a tak, to manžela pošlou na hodinku do parku 😀 Jinak pokud nejsou komplikace, tak ti miminko položí na břicho do 15 minut a můžete potom být s manžou i s miminkem spolu alespoň hodinku. Manžel s nimi může chodit a dívat se a fotit jak ho myjí a tak a pak jste všichni spolu. Takhle se mi to moc líbí.
holky jsem rada, ze se to tak rychle zmenilo. ja byla na info schuzce u Apolinare pred pul rokem a tvrdili, ze rozhodne behem 1.doby porodni tatinek byt nemuze, protoze jsou maminky na jednom pokoji vsechny dohromady-pokud jich tedy zrovna rodi vic najednou.. 😉
zizala: děkuji ti taka mám to jdu rodit k nim. to se mi moc moc líbí. 🙂 jsi moc hodná za informaci.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
to uz tak skoro sa chodi? Aj ja som v 11tt ale porodnicu omrknut sa este nechystam.
Ale az pojdem, ja osobne sa budem zaujimat ako sa da rodit, ci moze byt moja polovicka so mnou pri porode a ci mozes mat baby na izbe so sebou a asi co si mas doniest so sebou....jo a asi aj financie..a mozno by som mrkla na to ake su izby