Musím předem oznamovat, jakou porodnici jsem si vybrala?

corywain
20. pro 2016

Ahoj maminky 🙂 moc bych si přála radu jak postupovat. Mam ve svém okolí dvě porodnice, obě stejně daleko. Jedna porodnice je v místě kam jezdím na gynekologii, můj gynekolog automaticky předpokládá, ze budu rodit tam. Jenze me se víc líbí porodnice druhá. Recenze jsou o neco málo lepsi a pracuje tam pro me známa tvar. Kdyz jsem se o tom zmínila před svým gynekologem tak me odsekl s tim, ze bych měla rodit v jeho místě a ja si při odchodu pripdala jak největší nevdecnik. Ma otázka zní, jestli musím vubec předem oznamovat jak jsem se rozhodla a co kdyz se rozhodnu opravdu pro tu druhou, ale radsi uz o tom nebudu se svým doktorem mluvit? Jde to vubec? Dekuju za odpovědi 🙂

saja23
20. pro 2016

To kde budete rodit je přece vaše věc ne? Vybrat si můžete sama. Na gynekologa kaslete, není mu nic do toho. Jděte tam kde se budete cítit příjemněji. A jestli mu musíte oznamovat kde budete rodit netuším. Podle me ne, on vam jen napíše do prukazky aby vas prevzali do pece a vy se uz objednate do porodky které chcete...

popelka1984
20. pro 2016

Taky jsem se rozhodovala mezi dvěma ve stejne vzdálenosti. Jedna je více rodinné prostředí, klidnější, u druhé je člověk jak spotřební zboží na jezdícím pásu ale lepší vybavenost a lékařska pece a kdyby něco tak by miminko stejne převezli tam a to rozhodlo. Moje pohodlí versus zdravotní péče.. za mě jasná volba. Ze jsem se rozhodla dobře mi ještě potvrdilo když malý v jednom měsíci dostal černý kašel a v první to nezjistili ani po týdnu hospitalizace a ve druhé po jednom dni ano. Tvůj gynekolog se nechová úplně košér, já to kde jsem se rozhodla rodit musela říct protože vypisuje žádanky jak se vlastně chodi poslední tři týdny na vyšetření už do té porodnice. Klidně by mi napsal žádanky do obou až se rozhodnu tak prostě jednu použiju

lajla
20. pro 2016

Rodit můžete kde chcete, oznamovat nic nemusíte..Horší je když nebude místo

aiva01
20. pro 2016

Moje gyn.se me ptala 4 tydny pred tp, kam ma poslat moje papiry. Dala mi tel.c. a objednavala jsem se sama. Tvemu gyn.je prd do toho, kam chcete jit rodit. Bezte tam, kde se budete lepe citit a ne kvuli jeho kamaradum- lekarum v jine porodnici.

astyna
21. pro 2016

Já jsem si vybrala porodnici podle vzdálenosti, ikdyž neměla zrovna přívětivé komentáře 😀 Vyber si tu, která ti sedí nejvíc. Mě třeba stačilo si jít do jiné jen pro štempl do průkazky, už jsem věděla, že se tam neukážu 😀 Navíc nic oznamovat nemusíš, stejně to může dopadnout jinak.

lottie
21. pro 2016

Tak já mám mudr i porodnici 10km, ale vybrala jsem si jinou, na opačné straně 30km od nás. Mudr se nijak nedivil, až mě bude "předávat" pošle mě prý tam, do té vzdálenější. Akorát zatím nepředává, monitor dělá sám a nakonec vlastně nevím, jak to celé bude, kdybych jela rodit sanitkou, tak myslím, že se ptát nikdo nebude a povezou mě tam, kde to bude blíž..
jinak souhlas s tím, co psali ostatní, dr. by do toho neměl mluvit, je to tvoje věc

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru