Prosím máte někdo reference k Mudr.Zlámalovi ??
Jsem v 9 týdnu těhotenství a ráda bych změnila gynekologa.
Hledám někoho v Brně...
Chodím k dr.Dvořákové na Orlí a nejsem moc spokojená....tak bych ráda zvolila někoho dobrého,mudr.Zlámal se mi zdá jako dobrý lékař, ale bohužel neznám nikoho osobně, kdo by k němu chodil.
Díky za jakékoliv informace.
Díky moc.
Měla jsem obavy, že kdybych zvolila špatně, tak se dá gynekolog vyměnit až po dalších 3 měsících, což by bylo v těhotenství dost blbý...
tak jsem ráda za uklidnění...
A dají se u něho udělat všechny ultrazvuky a vyšetření???
děkuji.....
kk13: proc nejsi spokojena u MUDr. Dvorakove? ja tam byla jednou kdyz byl muj dr. mimo, delala za nej zaskok, prisla mi v pohode, tak jen abych vedela pro priste 🙂
No nikdy nic moc nevysvětlí a je taková rychlá...
chtěla bych někoho, kdo by se mnou teď v těhotenství všechno probral, abych se zbytečně nestresovala....
Jinak se muzeš podivat na sránky: znamylekar ,kde jsou recenze všech gynekologů v brně.
Ty tam chodíš ke kterýmu doktorovi?
Ahoj, ultrazvuky mi dělal zatím všechny sám - na některé vyšetření - cukrovky a ultrazvuk srdíčka dítěte tě pošle na speciální pracoviště - ale to všichni doktoři. Takže směle k němu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, jsem těhule 25 tt, k "Zlámoušovi" chodím na doporučení kamarádky, která má od září chlapečka. Jsem spokojená, doktor je sympaťák, trpělivý, smysl pro humor. Kdykoliv mám problém, stačí zavolat...Takže doporučuji.