Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti v Jihlavske nemocnici s MUDr. Talal Salloum. Dneska jsem byla v nemocnici na ultrazvukovem vyšetření kde ordinoval tento doktor. Předemnou byla v ordinaci nastávajici maminka, která když vyšla říkala že v ordinaci je špatná atmosfera a hlavně jednání pana doktora. Včemž bohužel měla pravdu, pan doktor byl doopravdy velice špatně naladěn a dával to pacientkam velice znát, dokonce došlo i na urážení pacientu. A když si pacientky manžel šel na něj stěžovat tak vše popřel a ještě řekl že jeho pani lže. Řeknu vám s takto neprofesionalnim jednanim jsem se ještě nesetkala a snad by se ani v nasem zdravotnictví nemělo vyskytovat. Máte někdo podobné zkušenosti?
@achjonetusim Asi stačila vlastní zkušenost. U nás tedy než dojdu ke dveřím, stihnu si vyslechnout klidně i román o doktorovi-je to dále...Asi to chce vybrat si jinou profesi. Pokud lidi zrovna nemusím...
Mám zkušenost. A popravdě je to otřesná zkušenost z ultrazvuku. Absolutní ignorance pacientky, mě, mlel : to décko je mály, décko je mály. Kolik mélo minule? Odpovídám a on nic, ptá se znovu sestry, ta neví, tak znovu odpovídám a neexistuji. Já úplně vycvakaná a jak? Bavte se mnou, otočil se ke mě zády a bavil se s medikem, mě vyhodili za dveře. Nikdy jsem si nepřipadala, že mnou opovrhuje doktor víc, jak tenhle. Dali mi papír, objednejte se na příští týden... a nazdar. Hrozné jednání. Šla jsem odtud a bulela. Až partner tam volal, co je to za chování a příště už ho mít nebudu. Asi si budu hledat jinou porodnici
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Doktora neznám, zkušenost nula. Moc jsi toho konkrétně nepopsala, nicméně mě zaráží že jsi šla na řadu po pacientce co si stěžovala a přitom víš co říkala v čekárně? Zároveň píšeš "dával to pacientkam velice znát" - s kolika pacientkama jsi chování doktora na místě probírala?