MUDr. Podholová z Hradce Králové, máte zkušenost?

romisek23
2. bře 2017

Ahoj holky, bohužel se miminku nechce ven, tak mě zítra čeká kontrola v rizikové poradně porodnice HK u paní doktorky Podholové. Prý nemá slušného chování, tak se už teď začínám dost bát. ☹ Máte s ní prosím nějaké zkušenosti? Děkuji za Vaše reakce

eviicka
2. bře 2017

@romisek23 Ahoj byla jsem u ní na kontrole 40+3, a vůbec bych to takhle neviděla. Jako je to taková ta "rázná baba" pár minut mi trvalo, než jsem si na její styl zvykla, ale neslušná určitě nebyla. Jednala se mnou v pohodě, s úctou, hodně mi vysvětlila. Takže se neboj 😉

romisek23
autor
2. bře 2017

@eviicka děkuji, uklidnila jsi mě 🙂 Mám "syndrom bílého pláště", takže už mě pracují nervy z toho, že mám jít zítra do neznámého prostředí a k úplně neznámé doktorce. Evi, a s porodnicí jsi byla spokojená? Předpokládám, že jsi rodila v HK.

eviicka
2. bře 2017

Jojo rodila jsem v Hradci a byla jsem spokojená, co se týká porodního sálu (doktoři, porodní asistentky), tak přístup super. Taky jsem si vybrala Hradec i kvůli tomu, že na personál jsem četla i slyšela jen to dobré. Na novorozeneckém se stalo, že sem tam některá sestřička mi úplně nesedla, ale vyvážilo to hodně jiných, které naopak byly zlaté.

S tou Podholovou, je dobře, že o ni víš předem, tak se pak nelekneš 🙂. Ale zlá určitě nebyla.

romisek23
autor
2. bře 2017

@eviicka Moc děkuji za info 🙂 Je mě jasné, že hodně záleží na tom, na jaké sestry člověk narazí. Budou doufat, že se trefím do milého,ale hlavně šikovného personálu. 🙂

puresin
2. bře 2017

@romisek23 Ja ji zazila pred cca tremi lety v 39.tt. Nesmyslne mi vnutila Hamiltona, ktereho jsem pri prichodu ani nechtela, ale je fakt, ze asi zabral, rodila jsem ve 40+0. Nebyla zla, ale takova drsna a razna, clovek si tam pripada jako kus ze stada, ne jako nervozni tehotna pred porodem.. Ale dobra asi je, to zase jo. 🙂

puresin
2. bře 2017

@romisek23 Jinak, ve FNHK jsem rodila uz 3x a nemenila bych. Pri porodu profici (doktorka Chalupska nejlepsi- mlada, krasna, extremne empaticka, proste bajecna), sestry na porodnim skvele, a na sestinedeli taky.

romisek23
autor
2. bře 2017

holky, jsem klidnější. děkuji za Vaše postřehy 🙂 Budu psychicky připravená na ráznou doktorku. Hlavně že je po profesní stránce dobrá. Mno, ale upřímně- už abych měla miminko doma 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru