Zdravím,
hledám nového gynekologa, na netu jsem narazila na doporučení na MUDr Michaelu Mikešovou a chtěla bych se dotázat, zda máte některá zkušenosti? Případně zda nevíte, kde momentálně ordinuje?
Děkuji moc!
Taky zdravím! Chodím k p. doktorce 2 roky - loni jako těhotná, a je skvela - lidsky i odborne. Kazdy problem zodpovedne resila, odebrala, kotrolovala, se sestrickou telefonovali vysledky... Vysvetluje co se bude dit a proc, vysetruje s citem... S jeji peci jsem maximalne spokojena ne-li primo nadsena 🙂!
Rozhodne doporučujem!! Je fakt výborná! A hlavne sa na nič nehrá.. má veľmi ľudský prístup.
Doporučuji. Je to 1 v oboru Gynekologie a porodnictví,která Svou práci dělá zodpovědně přesto srdcem a pro kterého je práce posláním, koníčkem...
Petra Chrástecká
@petroslavinka Jj, mohu jen potvrdit. 🙂 Nakonec jsem se k ní zaregistrovala a je opravdu úžasná. 🙂
@michaela___ Volala jsem paní doktorce, ale sestra mi řekla, že má plno a nemohu se k ní dostat. Nepomohla by mi některá z jejích pacientek? Moc by mi to pomohlo. . . Děkuji.
@sonmik Obávám se, že zda má má paní doktorka plno, tak to budeš muset zkoušet, zda se neuvolní místo. Chápu, že má stop stav, zda se chce plně a pečlivě věnovat všem pacientka. 😉 Ale je tam mnoho dalších skvělých gynekologu. 😉
@michaela___ ahoj, prosím, mam dotaz.chodim k pi. doktorce od lonskeho srpna. na prvni kontole mi udelala utz, na cytologii jeste neubehl rok od posledni navstevy, takze na tu jsme sla az v listopadu.vse ok.nyni jsem se chtela objednat na recepci zase na ten listopad (rok od cytologie), ale bylo mi receno, ze me pi.doktorka chce videt po pul roce, ze to tak delava.jak k ni chodite casto?je bezna lhuta po pul roce?dekuju
@p4680_ Já k ní chodím jednou za rok. Samozřejmě záleží na léčbě kvůli které k ní chodíte. Určitě nechce nic zanedbat a z preventivních důvodů jsi Vás objednala ještě na jednu kontrolu,prohlídku. Občas to dělává když cítí,že něco hrozí. Dělá to pro jistotu.
@p4680_ přesně jak píše, @petroslavinka. Paní doktorka je velice pečlivá a jakmile se jí jakákoli maličkost nezdá, i když je vše v pořádku, raději si vás objedná na dříve a vše zkontroluje. 😉
@yildiz jak jsem psala ten prvni prispevek, tak tam byla cerstve prestehovana 😎
Jinak s ni mam taky zkusenost jako tehu a supr 🖒 Nekdy je az prepecliva 😎
A dr. Blahova je taky fajn... byly spolu s Misou na koleji 😁
Akorat pan doktor co tam pracuje, tak toho nebrat.... byla jsem u nej jednou a stacilo 😖
@yildiz jo o nem jsem slysela, ze byl moc fajn ☺ a jestli s nim byla prca i u porodu, tak to musel byt trida 🤗🖒🖒🖒
Ja u toho joudy mela jit na velky ultrazvuk... nakonec mi ho neudelal, jen koulnul na ozvy, vnutil mi 3D obrazek, kouknul mi dolu dost necitlive a sla jsem se obednat na velky utz znovu....
@iziz jaaj no ja ho ani nevidela ani neznam ale jak me vzdy sestricky nabizely zastup pana dr novaka tak dekuji jee uz me byl nesympaticky rovnou tak to jsem rada ze me intuice nezklamala 🙂 joo byla s nim prca starsi zkusenej milej jemnej proste super ja k nemu chodila skoro vic jak 15let 🙂
tak jsem vcera u pi.doktorky byla, po onem pul roce kvuli utz, za pul roku zas cytologie, asi holt na stridacku 🙂 potvrzuju, ze je uzasna. sice mi nasla maly myom, ale i to mi podala s usmevem 🙂
@p4680_ Tak doufám,že ti myom odstraní,aby jsi měla klid...
ja doufam, ze ne 🙂 rikala, ze to na operaci neni..je jen malej 11mm...ale nevim, jak se jinak k myomum stavi...mne nijak netrapi, vubec jsem o nem nevedela a nevim...
Budte v klidu myomy jsou naprosto benigní záležitost a pokud nedělají žádné klinické obtíže, tak se jen sledují 😉
jj, ja se ani nebojim myomu jako takovejch, jen se modim, aby nerostl a nemusela jsem pod narkozu, ty se desim...🙂
diky 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zdravim,
ja k ni chodim teprve chvili, ale musim rict ze mi sedla. Je prima, mila, lidska, nikdy nebyla necitliva a nikdy me od ni nic nebolelo, vse vysvetli, na vse odpovi... Je rychla, ale to neznamena, ze flaka svou praci... naopak. Za me tedy zatim spokojenost.
Ted dela v Americke ul. KCK Salve