stále se rozhoduji kam jít rodit,zda Sokolov,Karlovy Vary nebo Ostrov.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, taky jsem se rozhodovala mezi těmito třemi porodnicemi. Nakonec jsem rodila v Sokolově. Od kamarádek jsem dostávala doporučení na Ostrov, ale i v tom Sokolově prý pohoda, tak jsem se rozhodla pro něj. Rozhodovala i vzdálenost, kvůli dojíždění na monitory, a jeliikož jsem přenášela, tak jsem tam jela asi šestkrát. Nicméně jsem se přesvědčila, že to je pouze o tom, na koho narazíš a asi bych třeba mluvila jinak, kdyby byly nějaké komplikace a personál by nereagoval vhodně, ale to nemůžu posoudit, protože porod jsem měla doslova jako pomásle🙂 Mě přijímala milá paní dotorka a super porodní asistentka. Byl tam se mnou manžel, takže to byla velká psychická opora. Naložili mě do vany, tam jsem si hodinu a půl pohekala a už se šlo rodit, měla jsem fakt rychlý porod a úplně nejvíc mi dodalo sebevědomí cvičení s Aniballem(por. asistentka byla nadšená). Rodila mě Mudr. Renkerová, atmosféra byla klidná, takže jsem se mohla soustředit jenom na dýchání a tlačení. Moc jsem si přála u porodu primáře Čepeláka, to je velký profesionál a hlavně se mi líbil lidsky ,bohužel za úplatu už k porodům nechodí kvůli rodině. Na začátku těhotenství jsem tam tři dny ležela se slabým krvácením a když mě vyšetřoval v pět ráno Mudr. Křivánek a řekl mi, že to bude na 99% potrat a ještě se blbě ptal , proč jezdím na pohotovost..tak jsem byla rozhodnutá, že v Sokolově už mě neuvidí, ale po týdnu u něj na kontrole při UTZ vtipkoval a byl úplně normální, takže je to opravdu o konkrétních lidech v konkrétní situaci než o porodnici jako takové. Hezké porodní křesílko už asi mají všude🙂