Zdravím, nevíte náhodou, která porodnice umožňuje tatínky na sále a následný bonding maminky? Blíží se nám konec těhotenství a bohužel to prý nevypadá úplně nadějně. Čekal by mě druhý císař a mým velkým snem byl bonding miminka a ne další separace od miminka. Nechci se toho vzdát, jsem z toho dost na dně. Přípravy k porodu byly velké. V našem kraji to žádná nemocnice neumožňuje, ale jsem ochotná za tímto účelem jet i za hranice našeho kraje a alespoň tohoto se nevzdat.
Děkuji za případné odpovědi.
Manžel byl na akutním císaři se mnou, následně měl syn bonding s manželem, mne syna na sále ukázali, mohla sem mu dat pusinku atd, vzali mě na JiP a večer ho přivezli na přiložení. Rodila sem v Podolí. Jen říkali, ze kdybych musela na celkovou anestezii na císař, manžel by tam logicky byt nemohl.
Před koronou (2018) byl manžel po celou dobu císaře se spinálem, dvojčata, Rakovník. Nebyli jsme ani na JIP, měla jsem děti hned u sebe. Jinak s nimi byl po celou dobu manžel.
V ústí nad labem pouštíme taky, pokud je to ve spinálu či epidurálu, u celkovky je to na domluvě, já osobně bych otce u celkovky, resp. U úvodu do anestezie nedovolila.
Prý snad i na Mělníku by to mělo jít
Fakultní nemocnice Ostrava. Bonding, dotepání pupečníku samozřejmost, pak jsme měli nadstandard, takže žádná JIP a malý byl hned a celou dobu s námi (muž tam byl se mnou i přes noc).
@cherie24 Mělník
@cherie24 melnik
Jihlava, neni ani JIP.
FN Brno Bohunice rodila v lete kamaradka a tatinek byl na sale, ale otazkou je, jak by to bylo ted v zhorsene dobe covidove.
@felixfelicis o Jihlavě jsem taky slyšela a tu máme i nejblíž z navrhovaných. 🙂 Malá se nakonec rozhodla sama, ale po celém dni to skončilo akutně kvůli ozvám. Docela mě na příjmu překvapili a aspoň částečně nám vyšli vstříc. Pokud se někdy ještě rozhodneme pro třetí, tak bude zřejmě Jihlava jasná volba. 🙂
@cherie24 gratuluju k miminku🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@cherie24 na Kladně manžela pustili na sál, když mě šili, což je větší část císaře. Bylo to ale před koronou ještě, teď nevím.