Ahoj holky,nemáte někdo srovnání těchto dvou porodnic? Příbram se mi líbí prostředím a nabízenými službami,ale mám ji cca 46km,kdežto Benešov jen 22km,tak stále vaham....
Ahojky, v Benešově jsem rodila obě děti a naprostá spokojenost...šikovní doktoři a moc milé a ochotné sestricky... Tím, že je to malá porodnice, přijde si tam člověk jako doma a ne jak na běžícím páse, ale Příbram taky asi nebude patřit k velikým..takže za nás Benešov doporučuji 🙂
Ahoj,rodila jsem 3x v Příbrami a naprosto skvělý přístup,dostaneš svůj porodní pokoj kde jsi od začátku až do konce,žádné porodní boxy...
Vyjdou ve všem hodně vstříc,třetí porod jsem chtěla zcela přirozeně bez zbytečných zásahů a pokud možno jen s porodní asistentkou a bylo mi to umožněno.
Za mě opravdu doporučuji 🙂
Ja rodila v Pribrami v dubnu 2016 a porodni sal i zdravotnici byli moc fajn. Byla jsem tam 45h, takze jsme poznali skoro vsechny smeny😉🙂 Oddeleni sestinedeli je nove a hezke pokoje, zde bych ale bohuzel hodnotila pristup sester dost laxne, nic nevysvetlily, pripadne mi jeste vynadali a bohuzel stejnou zkusenost tam mela i kamaradka. Lec najdou se tam i dve skvele duse, ktere slouzily nocni...takze porod super, a pokud se clovek obrni a nastuduje si vse dopredu a nema problem s kojenim tak pak muze byt ok i sestinedeli
Já rodila v lednu v Benešově a byla jsem se vším moc spokojená.
Hačkuji se mam naprosto stejny problem a mam to i podobne daleko 🙂 a porad nevim
Rodila jsem v Příbrami před 2 týdny a můžu opravdu jen doporučit! Původně jsem byla registrovaná v Praze-Podolí, ale naštěstí mě moje PA přesvědčila a na poslední chvíli jsem se rozhodla pro změnu. V Příbrami je vše nové, loni komplet zrekonstruované, samostatné porodní pokoje (My měli i s vanou), na šestinedělí max. dvojlůžáky s vlastní socialkou. Za celou dobu jsem se tam nesetkala s jediným kyselým obličejem, všichni byli milí. A zas tak malá porodnice to není, mají 1200 porodů ročně (Podolí 5000). Držím palce, ať jsi spokojená, ať už se rozhodneš jakkoliv 🙂
Rodila jsem v lednu v Benešově, pristup skvely co se tyka porodu a poporodni pece. S jidlem to bylo trosku horsi, ale ty 4 dny se to dalo vydrzet. Jen mi vadil pristup jedne sestry z novorozeneckeho oddeleni.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Osobne zkusenost nemam... volili jsme Tabor (jsme primo na rozhrani...)... ale co jsem slysela od kamaradek,tak Benesov bych nevolila!!!!Laxni a dost "brutalni" pristup... 😕