Ahoj holky, zajímá mě jaké je to dnes v porodnici v Táboře. Již jednou jsem zde rodila (2008) a horší zážitek sem zatím v životě neměla. Myslím-přijetí k porodu,personál a přístup. V únoru mě to čeká, těšim se na miminko, porod mi nevadí ale chci být v pohodě a ne jako minule...Máte nějaká novější zkušenosti???
@baru88 děkuju 🙂
@kristynabathory vybrala jste si?taky rodim v unoru a nevim jestli ch, jh, nebo tabor
@trskova tak jsem se rozhodla....půjdu do Tábora 🙂 už jsem objednaná na první ofiko monitor 20.1. a nesu tam papíry o narození dítěte a pár mých přání si tam domluvim. 🙂 co ty? rozhodnuto?
Prave ze vubec, uvazuji nad hradcem a taborem a nemuzu se rozhodnout. Termin mam 19.2 a na monitoru jsem byla dnes poprve u sveho lekare.
@kristynabathory tak to manzel dnes rozsek a ja jsem rada ze aspon nejake rozhodnuti udelal za me 🙂 prej jdem rodit do tabora. A nevite, nebo nevis od kdy se chodi k nin na monitor? Ja mam gynekologa v cb a ten do cb porodnice posila v 39 tt a ze nevi jak to maj jine porodnice, kdy me budou chtit.
já jdu na první příští týden 🙂 to budu 37+2 🙂 381/605 321 - být tebou, cinknu jim tam a objednám se. Je to přímo na porodnici, taky jsem se tam s nima domlouvala 🙂
@trskova já jdu na první příští týden 🙂 to budu 37+2 🙂 381/605 321 - být tebou, cinknu jim tam a objednám se. Je to přímo na porodnici, taky jsem se tam s nima domlouvala 🙂
@kristynabathory tak jsem taky objednana. Na pristi ctvrtek. To budu uz asi 38+1.
@trskova zatím samé pozitiva mohu hlásit...všichni milý a usměvavý, ochotný pomoci. Kamaradkami porodila předevcirem,tak jsem si prohlédla pokoj a zázemí na šestinedělí, super. Začínáme se těšit 🙂
Rodila sem tabore v dubnu 2014 a od prijeti az po propusteni super nemohu si stezovat.
@kristynabathory rodila jsem tam před 3 týdny a musím říct, že super. Vše, od porodu až po úžasnou pomoct sestřiček s malou při kojení. Prvního jsem rodila v ČB a v Táboře jsem si přišla jak Alenka v říši divů 🙂 Nic není problém, všechno jde v klidu a bez kyselých ksichtů 🙂
jsem tak ráda,že se to všechno změnilo 🙂 bylo to tam docela drsný dřív,takže nezbývá než se těšit 🙂
Ahoj holky, já mám termín 4. května, sice jsem přemýšlela nad Havlíčkovým Brodem, ale jelikož jsem přímo z Tábora, myslím, že až to přijde, budu ráda, že mám porodnici u nosu 😀 Je to naše první mimčo, takže moc nevím, co mě čeká, a budu určitě ráda za každou zkušenost z táborské porodnice od těch, které mají dřívější termín než já 🙂 Byli jsme tam jen jednou na ultrazvuku a ten mi dělal primář Holub - z něj jsem měla rozporuplné pocity, vůbec mi nebyl sympatický ☹
Ahoj holky jsem v 34 týdnu a rozhoduji se kde budu rodit, máte některá čerstvé zkušenosti z jindřichohradecké porodnice?
@lili_2 Ahoj, s JH zkušenost nemám. Ale jak píše úvodní příspěvek v Táboře leta páně 2008 hrozný zážitek, bylo to také kvůli jedné lékařce. Rodila jsem tam pak podruhé s tím, že ale to nesmí být s ní a bylo to moc dobré. Dokonce i s ní jsem se tam potkala a myslím že i ona už změnila přístup, takže jestli třeba trochu uvažuješ i nad Táborem, tak v současnosti fakt mohu doporučit. S JH neporadím.
Ahojky, podle mě je to o náhodě jaký bude personály tři miminka okolo nás v poho..Ale já si užila porod vyvolaváný (10 dní jsem přenášela) takže ve středu rano nástup , ve čtvrtek v poledne mi praskla voda. Díky tomu že byl vyvolaný (říkala sestra) tak během hodiny mi naskočily kontrakce co dvě minuty. nebylo to moc příjemný holčina se mnou na pokoji běhala sem tam chodily za ní návštěvy nebyla schopná pochopit že je mi to nepříjemné sestra se zasmála že to ještě nic není a že mě přece neokukuji. po čtyřech hodinách mě vzali na sál drahou polovičku pustili az po klystýru a všem možným..pak teda nastoupila jedna fajn sestřička ale večer jí skončila služba.. taky nepřišli i dvě hodky..no když jsem žádala o epidural tak p.doktorka že není potřeba atd po třetím odmítnutí už zareagoval manžel a do pěti minut tam byl anesteziolog. Pak dvě hodky dobrý .. sestřička pořád že mám čas chodila pryč já si lehla manžel tedy zavolal znovu setru přišla i doktorka...Tak půl hodka malej byl venku... Pak dobrý byli jsme spolu všichni na sále.. doktorka mě tak půl hodky šila. Říkala jsem jí potom že mě tam jako něco tlačí tak se zasmála s tím že co bych chtěla po porodu. Po dvou hodinách nás šli stěhovat manžel jel domu..já sestře říkal že se mi zvětšuje tlak dole a začíná to čím dál víc bolet. Po dalšího hodině přišla sestra a že doktorka nemá čas že je na sále a že to může mít vytlačený hemeroid že se to někdy stává vzala mě do sprchy a nic neviděla...Po další půl hodině jsem za ní "šla" že je to čím dál horší tak zavolala doktorku vyšetření au nebudu popisovat a ta že tam nic divnýho nevidí ale zavolala Holuba primáře ten když přišel vyšetřil pak řekl že se mi tam udělal hematom mezi stěnu konečníku a pochvou. Zeptal jestli jsem po porodu pila -dva hrnečky takže se musí s operací čtyři hodiny počkat. Ty tři a půl hodiny do smrti nezapomenu kapačka nezabrala ja se šourala po chodbách nemohla jsem nic (sáčky na ledování jim prý ukradli nic jiného mi dát nemohla )...sestra nevěděla co se mnou byl tam akutní císař.. takže na oddělení byla sama. už pak vím jen že jsem sjela podél zdi přiběhl doktor dali mě na postel píchli morfin zavázali nohy pak mám v mlze že mi dává podepsat souhlas a já se snažila zeptat zda volat manželovi na to mi doktorka řekla že v ohrožení života SNAD nejsem. víc nevím druhý den už docela ok zavolala jsem manželovi at přijede dýl že mi budou vyndávat dreny--pak už docela šlo ale domu jsem pospíchala..a celkově některé sestřičky fajn jak dětské tak normál ..výborná byla ta co mě obíhala ty tři a půl hodiny.. ale díky tomu to zážitku bude můj syn jediáček a nezapomenu jak někteří říkají, je to už skoro rok a ne děkuji znovu ...doufám že jsem nikoho moc nevyděsila ale tohle jsem ze sebe musela dostat..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kristynabathory Ahoj, mě to sice porod v Táborské porodnici teprve čeká, ale včera jsem tam byla na prvním monitoru a musím říct, že to tam na mě zapůsobilo moc dobře. V době kdy jsem byla objednaná na monitor měli hodně porodů, přicházely nové rodičky, do toho tam nosily miminka, natáčely monitory, takže šrumec, ale všichni byli hrozně milí a ochotní. Sestřička, která mi natáčela monitor byla z tý hetický situace očividně celá pryč, ale přesto byla milá, vše mi vysvětlila a já odcházela spokojená.
Myslím si, že se nemáš ničeho bát, sice mám s Táborskou nemocnicí špatné zkoušenosti, ale na gynekologii a porodnici tam nedám dopustit - a nejsem jediná ;) všechny moje kamarádky, které v uplynulých dvou letech v Táboře rodily byly nadmíru spokojené ;)