Ahoj, ve které porodnici byste se rozhodly rodit vy? Máte některá aktuální informaci? Rodila jste třeba už dříve některá v těchto dvou porodnicích např. ambulantně? Je šance na nadstandard? Děkuji za jakoukoli, nejlépe co nejčerstvější, zkušenost.
2/2020 jihlava spont. Ve čtvrtek nástup, žádost o nadstandard, v neděli už byl 😀 ale nešla jsem na něj nakonec. Od soboty ráno jsem byla na pokoji sama. Když to jde, nechávají maminky po jedné.
Jinak naprostá spokojenost, jak dál tak sesto.
S nadstandardem nevím ale 2/2020 jsem rodila v HB a super i na šestinedeli to bylo fajn. Už byl zákaz návštěv kvůli chřipce k porodu může tatínek a na šestinedeli taky mohl. Dnes říkal ministr zdravotnictví že k porodu může otec i přes veškerá nařízení co teď platí že nechtějí být tak kruti a o takto výjimečnou situaci otce připravit.
Syna jsem rodila v r.2015 a super, porod jsem měla hodně rychlý a bez problémů, jen jsem trochu bojovala s kojením ale nakonec úspěšně zvládla. Sestry jsou velmi příjemné, ochotné, ale i výjimky se najdou. Dceru jsem rodila v r.2018 plánovaným císařem a to prostředí na operačním sále bych přála každému. Fakt super, i přes můj strach z operace, péče na 100%.
V Brodě teď nadstart nejde , dávají tam maminky s covidem
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
První porod byl v prosinci 2015 v porodnici HB-akutní císař, druhý porod byl v roce 2018 taktéž v HB,přirozený,ale tentokrát v době chřipkové epidemie,když byly zakázané návštěvy.Neměnila bych.Nadstandart bývá hodně obsazený,ale mě to nevadilo,byla jsem ráda,že můžu být na pokoji s někým s kým si můžu popovídat. Nevím zda tam jde ambulantně rodit,já měla při obou dětech problém s kojením,hlavně u syna,tak jsem to ani nezkoumala. Třetí porod je u mě vyloučený,ale kdybych měla možnost,tak si vyberu tuto porodnici. Dvě moje švagrové tam rodily taktéž,i kamarádka.Třetí švagrová rodila v porodnici Jihlava v roce 2018,ale byl to plánovaný císař.