Gynekologická ambulance. Vezmou mě do nemocnice na gynekologii?

7. led 2020

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenost. Jsem po revizi, můj gynekolog má čas až za dlouho, ale mám zapáchající výtok a bolesti podbřišku. Vezmou mě mimo pohotovost tam, kde mě cistili? Tj. V nemocnici na gynekologii?

Děkuji

lenka_tom
7. led 2020

Asi bych tam zavolala. V nejhorším ti poradí co máš dělat. Celkem mě překvapuje, že si tě po zákroku neobjednal na kontrolu. Já na ní tenkrát šla asi za týden.

martt
7. led 2020

Nevím, jak dlouho jsi po revizi. Ale ja bych tam normálně šla a rekla jim jaky mas problém, a že tvůj doktor tě chce vzít až za dlouho. A na kontrole si po revizi nebyla? Ja jsem byla asi 14 dni v místě kde mi to dělali.

radullah
7. led 2020

já po revizi taky musela zpátky na kontrolu do nemocnice, dostala jsem zánět dělohy, vzali mě bez problémů

sluckynek
7. led 2020

Cca dva týdny po revizi po potratu ve 22 TT jsem byla zpět v nemocnici protože se mi rozjel velký zánět dělohy vzali mě bez problémů .

takyjedna
7. led 2020

Tak v nemocnici, kde jsi byla na zakroku, te urcite vezmou. Ale nechapu, jak ti muze tvůj doktor rict, ze ma volno az za dlouho, kdyz mas potize.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru