Ahojky holky, poradite mi nejakeho dobreho? Jde mi o to, ze bych chtela zkusit CAR v Brne, tak abych nemusela na vsechny ultrazvuky jezdit tam... Hledam nejakeho vstricneho doktora, ktery mi napriklad zmeri velikost folikulu, vysku delozni sliznice... Diky moc, eva
a co v Gennetu? osobni zkusenost bohuzel nemam
Tak tohle by měl změřit každý doktor, který má ultrazvuk. Otázka, jestli o to bude CAR stát a druhá věc, jestli to nespolupracujícímu (některé CARy mají spolupracující gynekology mimo svoje pracoviště) gynekologovi pojišťovna uhradí.
A koukám, že jsi z Prahy, tak proč nezvolit CAR přímo v Praze?
@evulatko
Ja chodim k doktorovi Amulance u Arbesa. Bohuzel ale neprijde mi jako moc zrovna dobry. Objednala jsem se nyni do Caru Gennet. Ale tento gynekolog ti samozrejme zmeri vse. Na mereni jsem k nemu chodila nekolikrat. Tak jak chces. Muzu ti poslat kontakt do IP. Jsou vsak holky, ktere maji lepsiho gynekologa.
holky, dekuji🙂
@moudivlacek, o Gennetu uvazuji taky, dekuji🙂
@jmisa, prave, ze se bojim, aby me nevyhodili kvuli tomu, ze jim to pojistovna neproplati... Ja chci zkusit Reprofit v Brne, protoze blbe reaguju na stimulaci a tam mi navrhli po mailu minimalni stimulaci, ze to vyjde na stejno, jestli brat malo nebo hodne hormonu,ze vajicek bude stejne... Ale trochu se bojim, tam jezdit na kazdy UZ...
@adriadri, ne moc dobreho radsi ne,diiik🙂
@evulatko Myslim, ze bys mela zkusit ten Gennet. Tam delaji lecbu taky hormonalne mene zatezujici. Ja jsem sice objednana az na 7.7., ale vim, ze tam delaji setrnejsi metody a nezenou te hned na IVF. Chces tedy poslat kontakt?
Ja jsem byla v Brne v Repromede. Mela jsem ovarialni hyperstimulacni syndrom, a proto se dalsich hormonu bojim. Jdu proto do Gennetu. Od imunologa vim, ze je velmi dobra volba. Jdu tedy do toho. 🙂
@evulatko no já chodila do Pronatalu, měla jsempokaždý taky málo vajíček - 4.
Ale doktorka, co jsem s ní většinou přišla do styku a taky embryolog se trhli a mají vlastní centrum, oba je fakt můžu doporučit http://www.pragueivf.com/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
holky, vazne nikdo nejakeho takoveho lekare nemate?🙂