Moc prosím, jestli by mi někdo mohl poradit dobrého gynekologa v Ústí nebo v Děčíně. Mám docela časté problémy - záněty, apod. Potřebovala bych fakt někoho poctivého. Děkuju moc za každou radu. Nebo alespoň poraďte, kam nechodit. Slyšela jsem, že dobrej je Lavička nebo Kolouch. Děkuji.
Zkus Dr.Gerycha. Je v Ústí v Moskevské každé pondělí 15-19(20). Je opravdu dobrý a poctivý a má pod sebou ženy a maminky s komplikacemi, rizikovými porody ap. A pracuje i v nemocnici v Ul...kde si svoje maminky hlídá a když to jde tak i prý rodí. Já tam šla taky na doporučení kamarádky a nelituju! 😉
děkuji moc všem
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj Alen, také jsem nedávno řešila podobný problém. Chodím právě k Dr. Kolouchovi a nemůžu si na něj stěžovat. Nedávno ale oznámil, že letos končí, tak si myslím, že ani nové pacientky nebere. Bylo by i podle mě zbytečné začít chodit k někomu, kdo za chvíli zase odejde. Také mi přijde, že už se těší na ten den D tak moc, že už to tolik nevnímá, ale to je asi jen můj názor. O dr. Lavičkovi jsem také slyšela, ale asi já bych se mu vyhnula. Jednou jsem byla u Dr. Rosembaumové a ta mi přišla moc milá. Tak nevím. Je to ale spíš věc názoru a každýmu vyhovuje něco jiného...
mmch. tohle téma už tu jednou je, tak se zkus podívat na další stránky, tam najdeš určitě více rad a tipů🙂