Ahoj holky jsem z Brna a v 8 týdnu těhotenství. Chodím k panu doktorovi ( nechci jmenovat). Celou dobu se choval dobře. Jakékoliv vyšetření prováděl šetrně ale nikdy nic pořádně nevysvětlil. Momentálně se nacházím v situaci kdy nic neřeší a na vše mi odpoví, že je v pořádku. Asi bych ráda navštívila i jiného gynekologa,který by mi mé otázky zodpověděl a udělal nějaké vyšetření. Máte nějaké dobré zkušenosti s gynekology z Brna? Díky 🙂
Mám super doktora - MUDr Opletal, ordinace je na Kolišti.
nevím, jestli bude jednoduché přejít k jinému doktorovi v těhotenství. Mám stejný problém.
@helcaify
@cacamila
Zkuste si najít někoho s dobrým hodnocením tady: http://www.znamylekar.cz/ - i podle adresy působiště. Tohle je hodně citlivá věc, tak přeju hodně štěstí.
Mudr Kotrba z Heliosu, pečlivý, příjemný a profesionál.
já mohu doporučit svého lékaře: http://www.znamylekar.cz/karel-nevrlka/gynekolo... je úžasný a vše vysvětlí, jsem těhu, bydlím v Praze a chci do posledních možností jezdit do Brna k němu...až v poslední fázi přejít do porodnice v Praze...takže prostě špička, chodím k němu už víc jak 9 let...
@tavia Taky chodím k Dr. Nevrlkovi a jsem s ním maximálně spokojená!! Ale na stránkách má napsáno, že už nebere nové pacientky z kapacitních důvodů...
@fialka1122 aha tak to jsem nevedela...uz se k nemu v patek tesim 🙂
@tavia Tak se k němu vždycky těším 😉 Zní to možná pro jiné divně, ale je skvělý...
@fialka1122 jj presne jak pises, navic on dokaze cloveka tak povzbudit a nabit pozitivni energii, ze to az neni mozny, to je snad jedinej doktor, ke kterymu se vzdy tak tesim 🙂
@tavia Kdyby jen jeho, pár let zpět měl zdravotní problém můj bývalý a pomohl nám oběma.. Hned při návštěvě volal známému - odborníkovi a my měli všechny potřebné informace.. Je zlatý!! Navíc nic zbytečně neléčí agresivně a vždy hledá spíš příčinu..
@helcaify ja chodim do heliosu a spokojenost.predtim jsem chodila do bileho domu kde byl tak takovej laxni doktor, vse porad v pohode a kdyz jsem byla tehotna tak me prohlidl jednou- cca 5tt..rekl ze tam asi neco je, pak mi vzal krev ta potvrdila tehu. V 8tt jsem dostala prukazku a slo se...ve 12 tt jsem zacala spinit,tak sem mu volala a on se ok...pak se to srovnalo...no a ve 14tt jsem sla na screening kde mi rekli, ze uz 4tydny je plod mrtvej...takze marek michal iz nikdy
@fialka1122 @tavia Taky se přidávám k velice spokojeným pacientkám pana doktora 🙂 Jemný u vyšetření, vše vysvětlí a poradí vyzkoušet i "babské" rady dřív než nastoupí k čistě chemickému a lékařekému zásahu. Moc prima člověk.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Teoreticky by měla brát nové pacienty paní doktorka Dobrovolná na Révové. Nebo spíš před půl rokem ještě brala. Moje lékařka je fajn, ale už nebere.