Milé maminky ráda bych nějaké informace o této porodnici, jelikož jsem po úrazu páteře mám jistý cisařský řez první těhu byl taky. Zajímá mě v jakém týdnů vám ho naplanovali, kdy byl nástup, jak bylo po na jipce někde sem četla že tam nemůže být mobil :( zda na jip mohla na chvíly návštěva a tak. Budu ráda za každé info. 🙂
Jak je popsáno výše. Ve FN jste skutečně 24h na JIPU bez mobilu, návštěv, miminka. Pokud máte štěstí přinesou alespoň ukázat a pokud je štěstí více možná ho i přiloží, ale to záleží na personálu (zkušenost mé sestry). Já mám osobní zkušenost s akutní sekcí u Mulačů a byla jsem hned na normál pokoji se všemi věcmi i mobilem a protože jsem měla štěstí a na dvoulůžáku nikdo další nebyl, měla jsem tam celý den i partnera a další dny také návštěvy na pokoji a to i mimo dobu návštěv. Mimčo nosili na přiložení a vše ok. Ale hospitalizace je opravdu delší a sice po sekci týden. Také vím, že v porodnici v Klatovech jdete po sekci na normál pokoj ihned a domu po peti dnech.
@lucah87 rodila jsem zde v lete 2014 akutní sekcí, na jipce bez telefonu, ale manžela za mnou sestřičky pustily na 5min, miminko na přiložení nosily každé tri hodiny. Nutno podotknout, že jsem tam ležela jedina, byl víkend a asi jsem mela štěstí na personál. Domu jsme šli 8.den, ale jen kvůli memu zdr.stavu. Přeji hodně štěstí a zdravé miminko!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Bohužel telefon tam opravdu nemůžete mít, ani návštěvu. Tatínky bez milosti vykazují. Je to tam dlouhé, ale přežít se to dá. Pokud byste chtěla být hned na pokoji s návštěvami a telefonem, tak to zkuste u Mulače. Tam je ale zase celkově delší hospitalizace, myslím 7 dní.