Hezký večer maminky a nebo budoucí maminky 🙂 Najde se mezi Vámi některá, která ma zkušenost s FN Hradec Králové 🙂
Rodila jsem tam 2× jednou 2011 a podruhé 2016. Co se týká porodu, nemůžu si na nic stěžovat. Je pravda, že tam rodičky berou jak na běžícím pásu a mají pořád plno. Ale co se týká pak následně péče o miminko, tak tam už tak spokojená nejsem. Nejmladšího syna mi dostali, až k dehydrataci, kdy tvrdili že mliko určitě mít musím. Až po dvou dnech, kdy mu vylitli teploty mu milostive dali dávku UM. Rano, když opět brečel hlady přišla dětská doktorka na vizitku s tím, že mliko určitě mám, ale hladové. Tak ja uz ze zoufalství na ni vytahla prsa s tím ať mi ukáže kde to mliko jako je. Zkusila mi odstrikat, když zjistila, že tam není ani kapka tak zbledla a najednou mu konečně předepsala UM. Na víc každá laktační sestra při kojení rádi úplně něco jiného.
Já tam rodila 2018, mne zachránili život, o malou se starali skvěle, já ji u sebe nemohla mít 2dny. Neměla jsem zaplacený nadstandardní pokoj a stejně jsem byla na pokoji 3dny sama. Ležela jsem v porodnici od pondělí do soboty. Já si stěžovat nemůžu
Rodila jsem tam letos v únoru a vše bylo v pořádku. 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@zuzinda89 co chceš vědět? Jako zkušenost s porodnici? Na to je tu skupina