Dula při porodu (Vyškov nebo Brno). Co byste doporučily?

lucy0807
15. čer 2021

Dula pri porode
Ahojte baby, mali ste dulu pri porode? oplati sa to? caka ma druhy porod, chcela by som skusit VBAC (Brno alebo Vyskov). Viete mi niekoho odporucit? A čo to cca stoji vlastne? 🙂

lotta1234
15. čer 2021

Ahoj 🙂 Mala som vo Vyskove pri porode sukromnu PA Ladku Rysavu a velmi odporucam. Pre mna bolo na nezaplatenie mat tam cely cas nejaku znamu osobu, ktora si ten moj porod fakt odmakala a myslim, ze aj vdaka jej setrnemu pristupu a podpore som porodila bez medikacie a bez poraneni. Lekar tam prisiel len na konci a nezasahoval. Druhykrat idem urcite do toho tiez. Cena pred 2 rokmi bola cca 6500 kc. Robi aj kurzy pre druhorodicky prave zamerane na vbac. Ladka v pozicii duly chodi k porodom aj v Brne, pokial viem. Ale PA robi len vo Vyskove. Pozri si stranky mamicentrum.cz

kakba
15. čer 2021

Laďka je naprosto uzasna zenska. Doporucuju ji vsemi deseti. Znam ji a je to supr baba.

lucy0807
autor
17. čer 2021

@lotta1234
@kakba
Ďakujem za reakcie. Skúsim sa nakontaktovať na nich. ☺️ Práve som čítala o Vyškove, že sú tam super ale len keď máš vlastnú PA, inak vraj nič moc prístup 🙈 tak neviem

lotta1234
17. čer 2021

@lucy0807 Odporucam co najskor, Ladku je mozne zajednat si po 12. tyzdni, je velmi ziadana. Este do Vyskova chodi Jana Riedlova. Ju som zazila na monitoroch v porodnici a posobila velmi citlivo a prijemne.
Inak ja mam z Vyskova dobre spomienky, vacsina sestier zo sestinedeli aj novorodeneckeho velmi napomocna, aj v noci mi pomahali pri kojeni, ukazali kupanie atd. Bola som na nadstandarde.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru