Dula pri porode
Ahojte baby, mali ste dulu pri porode? oplati sa to? caka ma druhy porod, chcela by som skusit VBAC (Brno alebo Vyskov). Viete mi niekoho odporucit? A čo to cca stoji vlastne? 🙂
Laďka je naprosto uzasna zenska. Doporucuju ji vsemi deseti. Znam ji a je to supr baba.
@lucy0807 Odporucam co najskor, Ladku je mozne zajednat si po 12. tyzdni, je velmi ziadana. Este do Vyskova chodi Jana Riedlova. Ju som zazila na monitoroch v porodnici a posobila velmi citlivo a prijemne.
Inak ja mam z Vyskova dobre spomienky, vacsina sestier zo sestinedeli aj novorodeneckeho velmi napomocna, aj v noci mi pomahali pri kojeni, ukazali kupanie atd. Bola som na nadstandarde.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj 🙂 Mala som vo Vyskove pri porode sukromnu PA Ladku Rysavu a velmi odporucam. Pre mna bolo na nezaplatenie mat tam cely cas nejaku znamu osobu, ktora si ten moj porod fakt odmakala a myslim, ze aj vdaka jej setrnemu pristupu a podpore som porodila bez medikacie a bez poraneni. Lekar tam prisiel len na konci a nezasahoval. Druhykrat idem urcite do toho tiez. Cena pred 2 rokmi bola cca 6500 kc. Robi aj kurzy pre druhorodicky prave zamerane na vbac. Ladka v pozicii duly chodi k porodom aj v Brne, pokial viem. Ale PA robi len vo Vyskove. Pozri si stranky mamicentrum.cz