Ahoj všechny, mám prosbu, můžete mi prosím doporučit kvalitního lékaře či lékařku z Hradce Králové a blízkého okolí? S kým máte vy samy nebo někdo z vašeho okolí dobré zkušenosti? Kdo poskytuje svým pacientkám dostačující péči? A znáte naopak nějakého lékaře, jehož ordinaci je lepší se vyhnout? Předem díky za každou informaci..
Super je doc. Rešlová na poliklinice na Slezském předměstí a v Třebechovicích je MUDr. Farrag Mohamed a ten je taky super 😵
Já můžu doporučit dr. Rešlovou na Slezském, kdo k ní chodí, je spokojen, jen nevím, zda ještě nabírá nové pacientky. A koho nedoporučím, dr. Šustra na Benešovce.
Já mohu doporučit pana doktora Mindžáka, ordinaci má ve Věkoších.
Sice to není úplné okolí, ale doporučuju Dr. Dobrkovského z Pardubic... Je to 30km.
Na Ulrichově náměstí v Poliklinice jsou dvě gyndr. - Dočkalová - ta nenabírá. A Kárníková - ta nabírá 😉
Taky se přidám, můžu doporučit MUDr. Zimmerovou, je ve fakultce a vlastní ordinaci má Pod Strání.
MUDr. Kárníkovou můžu taky vřele doporučit, je milá a pečlivá😉. Chodím k ní 8 let a spokojenost.
Vřele doporučuji MUDr. Ilonu Zimmerovou, Pod Strání. Je velice pečlivá, nic nepodceňuje, super přístup k pacientkám.
Mudr. Vít Grygar Chrudim, super přístup jak od sestry tak od doktora 🙂
Já se přidávám s doporučením na pana doktora Farraga. Už neordinuje jen v Třebechovicích, ale má ordinaci i v Hradci. je vážně super
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já teda nejsem z Hradce,ale před pár lety byla na jedné diskuzi holčina, která jezdila ke gynekologovi do Třebechovic.. byl prej úžasnej, na první ko jí řekl, ať se nestrachuje, miminko bude a určitě to nebude tak dlouho trvat.. za měsíc měla pozitivní test.. ona psychika dělá strašně moc. tak pátrej po tom třebechovickým mágovi, já jméno bohužel nevím ☹