cau holky chtela jsem se zeptat, jestli mi nekdo nemuze doporucit dobreho gynekologa v Ostrave. Nezajima me, jak vypada ordinace, spise, aby byl citlivy a odbornik, aby toho dost vedet, kdyz jsou problemy. Slysela jsem , ze Mudr Kuras je dobry, ale kdyz jsem zavolala, prekvapily me poplatky. 500 za vstup, regulacni poplatek a vzdy za pouziti zrdcatka 50. Dlouho jsem tady nebyla, ale zda se mi to postavene na hlavu. Jake zkusenosti mate vy a kolik platite?
Já chodím k dr. Kudělkovi, má ordinace v Orlové / to je ta má /, Karviné a Ostravě Výškovicích. www.gynet.cz. Nové klientky berou. 🙂
Ahojky Vlasti, já chodím přímo k MUDr. Kurasovi. Je strašně fajn, takže určo doporučuji. Jinak ten vstupní poplatek mě taky docela dostal, ale jelikož jsem kdysi platila vstup i u zubaře, tak se holt nedivím. Regulační poplatek a zrcadla bych řekla, že se platí + - stejně u každého gyndaře. Těch 30,- je ze zákona a zrcadla se asi budou lišit jak u kterého dr.
Já chodím k paní Dr. Černotév z Gyncentra tady v Ostravě.Už nevím kolik jsem platila na začátku, ale jinak krom 30ti Kč poplatků neplatila jsem zatím nic. A musím říct, že je pí. doktorka šikovná a hodná.
zatim dik, no ono to je asi tak. Kdyz se nekdo zajima, tak chce vice zaplatit. Ale je to teda nefer, kdyz dostavaji jeste od pojistovny 😠
V gynetu po mně při registraci nikdo nic nechtěl, krom regulačního poplatku 30 Kča 50 Kč za zrcadla. V těhotenství akorát za snímky ze sono za 50Kč, ale ty jsem chtěla, pokud bych nechtěla snímek pro tatínka, neplatila bych.
Regulační poplatky, ty ambulantní od 7 - 17 hod. se odpouštěly akorát ve státních zařízeních formou daru od kraje. Žádný soukromn
žádný soukromník to tak nemá, oni z toho mají slušný příjem.
Poplatky za hospitalisaci a LSPP se platí všude , u dospělých pacientů.
no asi se obratim na ten gynet, jeste uvidim, porozhlidnu se jeste tady na konikovi.... co to je LSPP?
LSPP je pohotovost, lékařská služba první pomoci 🙂 .
Zkus gynet, je to tam příjemné, mají moderní vybavení / což je taky velmi důležité k diagnostice jak gynekologické, tak porodnické /, ted´nový přístroj k prvotrimestrální diagnostice. Myslím, že se vedení / dr. Kudělka a dr. Kudělková / velmi snaží. A já jako pacient/ klient a profesí sestra z resuscitačních lůžek to určitě oceňuju.
Ale sto lidí, sto názorů...Zkus, uvidíš 🙂 .
Ahoj Vlasti,já můžu doporučit pana primáře Holuba.Ordinaci má i v Havířově i tady v Ostravě.Za vstup jsem neplatila nic jen 30 kč regulační poplatek a 40 kč za zrdcátka.Je to fakt odborník na slovo vzaté.Chodila jsem ke Kudělkům a tam jsem teda spokojená nebyla.Na všechno mají čas a vybírají jen prachy. 😠 😠 😠 😠 Toť můj názor....
Ahoj asi bych nešla k Martiníkovy,teda pokud ještě ordinuje,kamarádce něco zvrznul...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky Vlasti, já osobně jezdím do Ostravy k MUDr. Buchtovi, je to odborník a skvělý operatér na svém místě 🙂 Sice se u něj taky platí snad i za dobrý den, ale dneska nevím o nikom dobrém, kde by se neplatilo. Jinak kamarádka zase jezdí k MUDr. Lipkové a je taky velice spokojená a nadšená, ale taky se platí za všechno, no. Tak hlavně, ať si vybereš dobrého gynekologa 😉 Možná už jsi zkoušela, ale pokud né, tak zkus kouknout na známý lékař 😉