Nazdárek holky... s manželem se v září stěhujeme do Olomouce a tudíž si musím hledat nového gynekologa. Jsem teď v 19tt, první těhotenství dopadlo špatně, jsem teď na rizikovém.... tak je pro mě to, jaký je doktor poměrně důležité! Nemáte někdo tip na lékaře na Olomoucku? Díky moc.
Ahoj, sice nejsem z Olomouce, ale našla jsem tuhle diskuzi https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea... sice je to dost dlouhá doba co tam holky psaly. Jedině zkus některý písnout do IP. Jana 🙂
Ahojky, tak já jsem přímo z Olomouce a pošlu ti přímý odkaz na gynekologickou ordinaci, kam chodím já a jsem spokojená.Ordinace je v příjemném prostředí téměř v centru města, milý personál.Určitě, pokud si tam a zavoláš, ti řeknou, zda tě mohou přijmout nebo ne, zda nemají plno, ale myslím, že ze 3 doktoru se určitě jeden najde, co bere.Já osobně bych asi volila doktora Turčana.takže adresa- www.g-centrum.cz
Ahoj, jsem taky spokojená v g-centru, odkaz najdeš nahoře.
Takže držím palce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jéé, tak koukám....že sem nechodí žádné Olomoučandy ☹