Ahoj holky, máte nějaká zkušenost s PA?
Docela dost jsem o tom četla a jelikož přítel u porodu být nechce, tak bych ráda měla PA.
Furt se rozhoduji mezi Apolinářem a Podolím, ikdyž na Bulovku také slyším chválu.
Pro mě je určitě důležitý vlastní porodní box, vybavený vanou, míčem a tak, oddělený.
Ráda bych soukromí. Motol nemám ráda jako nemocnici, ale nevím, jak je to tam s porodnicí.
Hrozně ráda bych se podívala na ty porodnice, což v téhle době nejde.
Tak se spíš ptám vás, názory a tak.
Vím, že kdekoliv mohu narazit na nepříjemnou směnu.
Děkuji
@kate4597 Ahoj, V Podolí si nelze oficiálně zaplatit jejich porodní asistentku. Můžeš si přivést svou vlastní jako doprovod, ale pak tam bude v pozici duly. Porodní boxy jsou samostatné pokoje s velkou koupelnou se sprchou, míčem, stoličkou. Vana je pouze v 1 boxu z 8, nemusí být tedy volný v době, kdy budeš rodit. Oproti ostatním jmenovaným porodnicím je tam nově zrekonstruované šestinedělí, což mi nakonec přišlo důležitější. Člověk tam stráví víc času než na porodním boxu
Rodila jsem jak u Apolinare, tak v Podoli a pokud chces soukromi pri porodu, tak jednoznacne Podoli, tam jsou samostatne porodni pokoje, vybavene sprchou, mela jsem tam mic, atd. U Apolinare jsou porodni boxy oddelene jen plentou.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevím, jestli ti úplně rozumím. Chceš si zaplatit svoji porodní asistentku, která porod,, odvede,, nebo hledáš pouze dulu, doprovod?