Dobrá PA v Praze - nejlépe Podolí nebo Apolinář. Zkušenosti?

kate4597
18. únor 2021

Ahoj holky, máte nějaká zkušenost s PA?
Docela dost jsem o tom četla a jelikož přítel u porodu být nechce, tak bych ráda měla PA.
Furt se rozhoduji mezi Apolinářem a Podolím, ikdyž na Bulovku také slyším chválu.
Pro mě je určitě důležitý vlastní porodní box, vybavený vanou, míčem a tak, oddělený.
Ráda bych soukromí. Motol nemám ráda jako nemocnici, ale nevím, jak je to tam s porodnicí.
Hrozně ráda bych se podívala na ty porodnice, což v téhle době nejde.

Tak se spíš ptám vás, názory a tak.
Vím, že kdekoliv mohu narazit na nepříjemnou směnu.

Děkuji

slunickonanebi
18. únor 2021

Nevím, jestli ti úplně rozumím. Chceš si zaplatit svoji porodní asistentku, která porod,, odvede,, nebo hledáš pouze dulu, doprovod?

petulkadodo
18. únor 2021

@kate4597 Ahoj, V Podolí si nelze oficiálně zaplatit jejich porodní asistentku. Můžeš si přivést svou vlastní jako doprovod, ale pak tam bude v pozici duly. Porodní boxy jsou samostatné pokoje s velkou koupelnou se sprchou, míčem, stoličkou. Vana je pouze v 1 boxu z 8, nemusí být tedy volný v době, kdy budeš rodit. Oproti ostatním jmenovaným porodnicím je tam nově zrekonstruované šestinedělí, což mi nakonec přišlo důležitější. Člověk tam stráví víc času než na porodním boxu

somalicats
18. únor 2021

Rodila jsem jak u Apolinare, tak v Podoli a pokud chces soukromi pri porodu, tak jednoznacne Podoli, tam jsou samostatne porodni pokoje, vybavene sprchou, mela jsem tam mic, atd. U Apolinare jsou porodni boxy oddelene jen plentou.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru