Děčínská porodnice - zkušenosti

kayakush
4. říj 2019

Ahoj děvčata 🌸za tři týdny mě čeká nástup do Děčínske porodnice, je tu některá z vás která má zkušenosti s porodem v DC? Rodim prvně a tak mám že všeho vítr 😁Taky mi už dali termín na vyvolání kdyby se malymu nechtělo na což doufám nedojde... Aktuální diskuze sem nikde nenašla a deset let staré zkušenosti mě moc neutesuji 😬🙄😊 díky všem za poznatky.

vecerinka
4. říj 2019

Nebala bych se. Je to už 3 roky co jsem tam rodila. A porod mi museli vyvolávat. Vše v poho.Drzim pěsti.

kayakush
autor
4. říj 2019

@vecerinka jee děkuju moc, právě sem četla hodně špatných recenzi na sestry a i některé dr tak snad se to za tu dobu trošku změnilo k lepšímu 😊chlap jde semnou takže alespoň trochu utecha ♥️ chtěla bych porod co nejpřirozenější a nejmíň stresu právě, doufám že nechytnu nějaky ho řezníka

malinka69
5. říj 2019

Také bych se nebála.I já jsem zde rodila již před třemi lety,ale nemůžu říct na nikoho ani půl špatného slova.Všichni byli ochotní,nikdo mi nic nenutil,vždy mi řekli co budou dělat a proč,a zda souhlasím s tím či oním výkonem.Takže se nebojte😃

kayakush
autor
5. říj 2019

@malinka69 děkuju moc mě to čeká každou chvilkou právě 🌸tak jsem trochu nervózní 😓 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru