🙂 ahojte holky a vsechny maminky nemohly by jste mi poradit co vse si mam pripravit do porodnice?Za tyden rodim a nevim co sebou pro sebe ani pro mimco.Predem dekuji Alena
Ještě jsem našla přímo od FN seznam:
http://www.fnplzen.cz/pracoviste_detail.asp?kli...
Ahojda, jeste je urcite dobre vzit si na miminko vlastni mydlo, jinak se myje mydlem z davkovace u umyvadla a to neni nejak extra setrne...Taky bych si asi vzala sve oblecenicko, nam se ho vecne nedostavalo, bylo moc velke nebo potrhane..Jinak vse co pise Rozarinka..
Hodne stesti!!!! 😉
Já jsem právě nebyla na šestinedělí, ale až na novorozeneckým, kde jsem se sestříčkami chodila si pro oblečeníčko, takže jsem si vybírala, ale nebyl to žádný luxus teda 🙂)
Mýdlo z dávkovače máš pravdu že se používá, řikali mi, že to mají od hygieny testované, že je to i na dětskou pokožku, ale vůůůůbec nic se nestane, když ho vůbec používat nebudeš, jako já. Jen vykoupat ve vodě, bez mýdla a hotovo 🙂)
Ještě doplňuju župan, ten je docela vhodný, kamarádce trochu vynadali, že se prochází po chodbách jen tak v košili - župan jí přivezli až druhej den... ale doporučuju tenkejší, protože je tam horko, teda aspoň v červnu bylo 🙂)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky, určitě si sbal sebou pro sebe hygienické potřeby, síťované kalhotky,vložky dostaneš tam, mají jich tam dost. Noční košile - nejlépe dvě, pak prej je dobrý mít i jednu "rodící košili" - vím z doslechu, já rodila císařem, vložky do podprsenky, kojící podprsenku, nebo aspoň nějakou typu lambada. Pantofle - omyvatelné, se kterými můžeš i do sprchy. Pak jsem měla i nějaké větší kalhotky už bavlněné, přeci jenom bříško trochu zůstane. Pro mimi jen newborny plenky a vlhčený ubrousky, jinak nic. Pak až oblečeníčko na odjezd domů.
Na porod Ti nepovím co je dobrý mít sebou, já jsem věděla od začátku že budu rodit císařem.