Co když mě porodnice odmítne?

coufalova1
1. led 2015

Dobrý večer maminky,
jsem ve 30tt a tak uvažuji nad porodnicí, dávám pomalu dohromady porodní plán a tak nějak už mám vše v hlavě nachystané a sepsané. Ale teď mě překvapila kamarádka s dotazem, jakou mám připravenou alternativní porodnici. Protože když je prý zrovna plno, nebo mají rozjetých více porodů, můžou vás odmítnout přijmout i když jste tam registrovaná. Přiznám se, na jednu stranu logická otázka, ale vůbec mě to do teď nenapadlo. Tak se chci zeptat, jestli je tu někdo, kdo to zažil? Koho odmítli přijmout a jak to pak vlastně probíhá dál, jestli vás někam pošlou, nebo alespoň někam zavolají a domluví to, zeptají se, jestli tam mě teda přijmou, nebo jestli já mam mít nachystanou alternativu a být tam taky nějak domluvená, nebo jak to vlastně pak probíhá?

chrochro
1. led 2015

@coufalova1 kamaradku neprijali v Bohunicich, tak jeli k Milousum. Tam ji teda rekli, ze to je o fous, ale nastesti ji vzali, jinak by museli na Obilnak. Pokud vim, tak predem to nemela domluveny nikde a ani ji pak nikdo nic nezarizoval.

nicoll120892
2. led 2015

Coufalova 1 : ja sem tez ve 30 tt a jsem rozhodnuta ze budu rodit v bohunicich ale taky se tam nehlasim to jim je jedno proste me to chytne a pojedu a hlavne 4 tydny pred porodem tam zacnete chodit kazdy tyden na mmonitory takze o vas budou vedet ale muze se stat ze kdyz tam dojedu a nebude msito odvezou me nekam jinam,ale ja doufam ze zacatek brezna nebude nejak moc rodicek 😀

No jinak vsimla sem si ze jste ti zminila ze davate pomalu dohromady porodni plan,tak by me hrozne zajimalo jak,jestli by jste mi mohla poradit jak ho napsat jakoze aby to nejak taky vypadalo 🙂 uz nejakej mesic hledam nejakou pomoc na netu ale to je vse takove no nevim ani sama jak to nazvat,taky mam vybrane co chci v porodnim planu zminit jako co chci,co nechci atd..... 🙂

Moc dekuji za odpoved a hodne stesti do Noveho roku,hlavne zdravicko 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru