Ahojte holky prosim, ty které rodily v uherském hradišti co jste všechno potřebovali (využili) v porodnici? Četla jsem si na jejich stránkách co si vzít , ale chci i vaše osobní zkušenosti, zda jste něco treba nepostrádáli apod. Dekuji moc.
@pechyna4 jo, já měla asi 5 kusů..🙂 je to takové nylonové, takže kdyby náhodou, tak si jedny preperes a hned je tu suché... Doporučuju vem si hodně vložek, já měla dva balíky. Za mě byly super takové s tulipanem na obalu. Bude horko, takže bude třeba hodně měnit..A když to vypukne, tak tam normálně přijedeš kdykoliv. 🙂. Bez ničeho.. drž se ❤️💚
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahojky, rodila jsem tam dvakrát..🙂 z věcí tak jsem nepostrádala nic, ale bylo tam fakt hnusné jídlo a místy i dost nevhodné, např. Po císaři mi dali čočkovou polévku..🤦🤦 takže bych si zajistila nějakého nosiče domácího jídla, vývary a tak.. 🙂 jo a pokud budeš rodit jako já na podzim tak miminku něčo na přikrytí vk zavinovacce. Zdálo se mi tam chladno, ale to je subjektivní.. takže z věcí ta klasika vložky, jednorázové kalhotky, košile ti tam dají, kojící podprsenka, vložky do ní, nějaký krém na bradavky, bepanthen třeba, nabíječku na mobil, plenky, toaletní papír, hygiena, ručník..a pokud chceš tak věci pro miminko, ale já jsem měla místní...🙂