Co do porodnice Jičín?

gabulkam
1. únor 2021

Mohla bych Vás poprosit o radu co vše je potřeba vzít s sebou do porodnice. Jedna se mi hlavně o ty intimnější věci jako poporodní vložky, jednorázové kalhotky apod.?

zelenaesmolda
1. únor 2021

@gabulkam meli by to mit na strankach nebo ti dat seznam tam,kazda porodnice to ma jinak

kana11
1. únor 2021

@gabulkam ahoj ☺️ určitě si Vem poporodní vložky ( já měla jedno balení po 10ks ale lepší budou asi 2,protoze jsem si pak musela dokoupit) určitě si Vem poporodní kalhotky ( nevím jestli jdeš na ciasr třeba ale i kdyby ne bude ti to držet hodně dobře tu vložku) intimní gel, vložky do podprsenky, já měla jen 10ks, sprchový gel/šampon ( hygiena kalsikan) určitě Purelan na bradavky ( je nejlepší, můžeš hnedka kojit a nemusíš umývat) určitě si vzít 3x ručník ( spodek, vlasy, tělo) někdo si bere i svoji kojící košili, ale já neměla protože jak krvácíš tak škoda si ničit svoji.. A myslím že to je tak všechno ty intimnejsi věci pro maminku ☺️

zelenaesmolda
1. únor 2021

@kana11 my jsme treba museli mit vlastni toaletak
3 rucniky mi prijdou naprosto zbytecne

kana11
1. únor 2021

@zelenaesmolda ano i toaleta, zapomela jsem... No mě tedy ne.. Já používám jeden na tělo, druhý na vlasy a ten třetí na spodek kvůli hygieně.. Přece si pak neutru s tím pusu když ještě hodně krvácí 🤷🏼‍♀️

zelenaesmolda
1. únor 2021

@kana11
Tak ja si v porodnici vlasy nemyla a moc jsem nektvacela 🙂

kana11
1. únor 2021

@zelenaesmolda každý to má jinak ☺️ já jen napsala co jsme měla já a využila jsem to☺️ někdo si vlasy nemyje třeba 3 dny, někdo je zvyklí každý den ☺️

zelenaesmolda
1. únor 2021

@kana11 Vsak v pohode 🙂

veronika_aki
2. únor 2021

Tohle je seznam z roku 2019

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru