Holky, je tu prosim nekdo, kdo v posledni dobe rodil cisarem v FNOl?
Měla všem císař ale v Brně 😃
@lidija1234 a prosim, budu schopna se odvezt sama autem ?🤣
Hele ten den určitě ne ale to tě stejně nepustí 😃jinak ten 4 den už je to lepší nejhorší je když jsi dlouho v klidu a pak se hýbat. Ale určitě by jsi neměla tak brzo zvedat vajíčko s miminkem co si budeme není to nejlehčí. Ale pokud není zbytí tak to určitě zvládneš záleží jak dlouho si tě tam nechají. My jsme rodili předčasně takže jsem v nemocnici byla skoro měsíc.
@lidija1234 aha, no ja uz budu 37+5, ale prave se tam odvezu, budu se muset nejak i odvizt :D
A jak daleko to máš z domu ? Hele jako zvládneš to ten 4 den už je to fakt lepší,bolí to ale ne tak že by jsi to nedala 😊
@lidija1234 Mam to 30km, a vlacet se s taskou a mimcem busem se mi nechce. Ani uz nevim, jak se v buse sedi :D
Ja jsem po cisari dvojcat v ol vloni. Domu me vezl muz, ale hned dalsi den jsem jela 30km tam a zpet za detmi, ktere tam zustali. Pak jsem tak jezdila kazdy den.
@lucie7411 tak to je v poho, a kolikaty den vas pustili?
me 4. den, deti po 2.mesicich
@lucie7411 :( to uz me snad nehrozi
Pokud je dítě v pořádku není důvod aby tam bylo takhle dlouho, týká se to hlavne předčasně narozených dětí nebo pokud je naky problém. Ja sla akutně v 36tt a byla jsem v nemocnici necelý měsíc ale jako doprovod miminka to bylo hospitalizované já ne. Jinak v nemocnici ne obilném trhu, jsou pokoje pro maminky co tam mají hospitalizované děti takže jsem byla celou dobu s malým (kromě jipky) to v Olomouci není ?
@lidija1234 Urcite je, ale tak ja uz budu 37+5, a tak dlouho bych tam byt ani nemohla, mam doms jeste petiletaka, na ktereho jsem sama. Takze budu muset chvatat co nejdriv dom a za miminkem pripadne dojizdet, ale snad bude vse ok
Pokud bude vše v pořádku tak ho tam dlouho držet nebudou. Mě řekli že 37tt už není v podstatě nedonošené dítě pokud má ještě teda správnou váhu. Se mnou na pokoji byly maminky co měli doma děti a taky tam nebyly celou dobu🙂
@lidija1234 No prave me to ukoncuji hlavne z duvodu nizke vahy. U prvniho syna jsem to mela stejne, ale rodila jsem prirozene. Tri dny ho vyvolavali, az dostal nejakou infekci a byli jsme tam 14 dni, dnes uz bych si to moc dovolit nemohla
Známá šla taky na císař kvůli nízké porodní váze a malý měl přes 3 kg 😃hele uvidíš přinejhorším budeš za malým jezdit i mlíčko muzea odstrikat doma a dovážet ho 😊
@lidija1234 Jasny, no to uvidime. Merili hp trikrat, tak snad se moc nespletli, zatim je KP, pokud se neotocil 😂 prvni syn mel odhad 2750, a mel o pul kila min, tak tezko na neco spolehat 🤣
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
...