Ahoj, aktuální recenze na CS v Motole? Čeká mě zítra (nevím, jaký druh anestezie dostanu tedy) a jsem 💩 až za ušima upřímně.. 🙈😂
Ja mela dva,ale rok 2016 a 2019 a uz pred nastupem jsem tedy vedela druh narkozy. Mela jsem spinal,miminko jsem hned slysela,videla. Cca 24 hodin jsem pak byla na JIP nez prisly k sobe nohy. Pak uz vse ok a obyc pokoj. Jednou bez miminka (bylo plno),podruhe uz s miminkem.
@vlasta1981 moc děkuju ♥️
@kristyn86 taky nakonec spinal bude.. jsem ráda, ale mám strasnej strach no ...
Ja mela v motole cisare loni s dvojčaty, ve spinální.
Operace jako takova v pohodě. Ale potom na ty jipce né zrovna milá sestřička. Porad do do me asi 12 hodin po operaci jela at si sednu, stoupnu atd a ja od bolesti chcípala. Blbé reci, že dostanu snídani až si sednu atd. Pak na normálním pokoji už dobré. Deti jsem mela v inkubátoru tak jsem tam byla ,,sama,,. Tam uz byla hodnější sestřička, která mi pomohla na záchod a do sprchy.
@anetacoufalova Obavy jsou normalni 🙂 Clovek nevi,co ho ceka. Ja na jip mela moc hodne sestricky. Vzdy mi dobre poradily,napr.hned co ti aspon trochu jde,i kdyz to boli,tak se otacet na boky a po vstani se nehrbit. Vse bude dobre 🙂
@anetacoufalova před 6 lety jsem tam rodila dvojky,mela jsem spinal. Čeho se konkrétně bojíš?
@squezy úplně všeho asi... Vůbec nevím.. jsem stresař hroznej..
@papaja90 moc děkuju za info ♥️ snad se tam s takovou nepotkám..
@kristyn86 děkuju za informace ♥️
@papaja90 no, tak mám takovej pocit, že je tady.. jede do mě ohledně otočení na bok..jinak nedostanu večeři prý..snažím se, nohama hejbu, ale úplně se přetočit fakt nedokážu..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anetacoufalova ahoj dcera si mohla vybrat . Vybrala si celkovou je stresař byla za 15 min s vnouckem už na pooperační. Držím palce ❤️❤️❤️❤️