Dobry vecer,
potrebovala bych poradit (par informaci jsem si vyhledala na netu ale jsou starsiho data tak nevim zda se neco nezmenilo).
Chci rodit v jine nemocnici, nez kam chodim do tehotenske poradny. Krome registrace v dane porodnici je treba jeste neco nahlasit napriklad na urade? O porodne a pak o rodicak si budu zadat v miste trvaleho bydliste nebo ve meste, kde se dite narodilo? Jde mi o to abych pak kvuli uradum nemusela jezdit do 100km vzdaleneho mesta kde budu rodit. Moc diky za vase rady a odpovedi.
Rodila jsem 2x 120 km od trvalého bydliště a jediné, co jsme vyřizovali na místě byl rodný list a docházela jsem tam na kontroly před porodem.
Rodila jsem 110 km od místa bydliště a jen jsem byla sepsat si dříve papíry na příjem a na přeměření miminka. Nic jiného jsem nezařizovala.
Ahojte dievcata, potrebujem poradit. Rozhodla som sa rodit v tri hodiny cesty vzdialenom Ceskom Krumlove. Riesila niektora z vas problem ako vyriesit veci okolo dojazdu alebo ubytovania vo vzdialenom mieste porodu? Dojazd sa mi zda riskantny, ak by porod postupoval velmi rychlo. Riesim, ako skoro sa ubytovat v Krumlove pred terminom porodu... Mate niektora skusenost ci radu? Odovzda ma gynekolog bez problemov do opatery inej porodnice a bude nutne dochadzat na caste kontroly pred porodom?dakujem vsetkym za radu....!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
nepotřebuješ nic 🙂 - o rodičovskou si žádáš v místě svěho trvalého bydliště, v místě porodu se akorát vyřizuje rodný list dítěte (to ti můžou poslat poštou)