Ahoj, máte některá nějaké aktuální fotky porodního boxu z nemocnice T. Bati ve Zlíně?
Kamarádka říkala, že box měla moc hezký a s vanou (neplatila si nadstandard), druhá kamarádka, že neměla na pokoji ani vlastní sociální zařízení (WC - po klystýru musela prý přes celou chodbu “se doplazit”)🤷♀️
Na netu jsou fotky celkem předpotopní, všude jen články o modernizaci pokojů pro předčasně narozené miminka..
Moc by mi to pomohlo při představě, případně výběru porodnice 😌
Fotky tedy nemám, ale rodila jsem tam 2018 a 2020 a je to pořád stejné.. Klystyr jsem dostala v obou případech po příjmu, a byla jsem tam mezi ordinaci a mezi boxy, kde je wc a sprchy... Pak jsem šla pod sprchu a pak až na porodní box. Je pravda že ne všechny mají prý vanu, já měla štěstí a v obou případech měla vanu a i ji využila. A potom tedy na pokojích (v obou případech jsem byla na 5.etazi) byla socialka normálně na pokoji. Pokud by tě něco ještě zajímalo, můžeš napsat..
Zachod je jen na nadstandartu, jinak se musi přes chodbu. Fotky na webu odpovídají, jen jsou v nich nové polohovací postele a vybaveni. Mě třeba klystyr dělali už při příjmu a pak jsem šla teprve do boxu. Určitě nečekej pokoje jak v Malých láskách.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Porodni box a pokoj neni to stejne