Aktuálně porod v Podolí Praha. Zkušenosti?

kackaahonzik
5. srp 2021

Zdravím maminky. Prosím jak to je aktuálně s porody a covidem v Praze v Podolí? Rodila jste tam teď nekdy některá? Zítra jdu jen na kontrolu ve 25+5 (rizikové těhotenství), zda je nutná hospitalizace. Už za sebou jeden předčasný porod mám. Jedeme tam s tatínkem, tak mě zajímá, zda může jít na kontrolu semnou (očkován pouze první dávkou) nebo ne. Mockrát děkuji! Snad se někdo ozve. Kateřina

pampeliska1313
6. srp 2021

Manžel se mnou šel na ultrazvuk před porodem, měl teda už dvě dávky očkování v sobě a musí o tom přinést doklad, že si to zakládají k sobě, kdyby přišla kontrola, popř se jim to musí poslat na e-mail (manžel měl potvrzení v mobilu a to nestačilo, tak mu dali mail, kam to musel obratem poslat, jinak by nešel.) Potvrzení o testu uznávali akorát z centra, ne samotest.

pampeliska1313
6. srp 2021

Jo a u porodu být mohl, ale s ochranou úst a nosu. Já mohla rodit bez toho, ale třeba na monitory před nástupem na sál jsem musela mít respirátor taky.

kackaahonzik
autor
6. srp 2021

@pampeliska1313 jeee mockrát děkuji za odpověď! My tam dnes byli a boží přístup. To jsem nikdy nezažila 🙂

pampeliska1313
6. srp 2021

@kackaahonzik u porodu jsou super, PA a lékaři skvělý, hrozně hodný. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru