Zdravím maminky. Prosím jak to je aktuálně s porody a covidem v Praze v Podolí? Rodila jste tam teď nekdy některá? Zítra jdu jen na kontrolu ve 25+5 (rizikové těhotenství), zda je nutná hospitalizace. Už za sebou jeden předčasný porod mám. Jedeme tam s tatínkem, tak mě zajímá, zda může jít na kontrolu semnou (očkován pouze první dávkou) nebo ne. Mockrát děkuji! Snad se někdo ozve. Kateřina
Jo a u porodu být mohl, ale s ochranou úst a nosu. Já mohla rodit bez toho, ale třeba na monitory před nástupem na sál jsem musela mít respirátor taky.
@pampeliska1313 jeee mockrát děkuji za odpověď! My tam dnes byli a boží přístup. To jsem nikdy nezažila 🙂
@kackaahonzik u porodu jsou super, PA a lékaři skvělý, hrozně hodný. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Manžel se mnou šel na ultrazvuk před porodem, měl teda už dvě dávky očkování v sobě a musí o tom přinést doklad, že si to zakládají k sobě, kdyby přišla kontrola, popř se jim to musí poslat na e-mail (manžel měl potvrzení v mobilu a to nestačilo, tak mu dali mail, kam to musel obratem poslat, jinak by nešel.) Potvrzení o testu uznávali akorát z centra, ne samotest.