Železo po porodu - není mi po něm dobře. Máte s tím zkušenost?

13. lis 2019

Jsem 10 dní po porodu a v nemocnici mi předepsali železo. Po poradě s gynekologem jsem vyměnila Taradyferon za sorbifer. Vždy do 2 až 4 hodin po užití mě trápí střeva. Nadměrnou plynatosti a nafouknuti. Máte tím zkušenosti. Jsem dost po porodu šitá a vždy bych brečela jak to bolí. U obou přípravku mě to dělá.

tercasv
13. lis 2019

Porodila jsem v květnu, měla jsem Sorbifer. Začnou jsem neměla, plynatost byla trochu větší, ale nic extra. Teď už mám krev v pořádku, takže jsem to brala půl roku. Ale měla jsem císaře. Zkus se ještě poradit a doktorem

nafreya
13. lis 2019

Ja taky dostala zelezo, kvuli vetsi ztrate krve. Brala js jen v nemocnici. Doma uz jsem si ho pak nedavala, protoze jsem mela po nem zacpu. A v kombinaci s sitim byl des jit na zachod.

jancabr
13. lis 2019

sorbifer mi předepsala doktorka už na začátku těhotenství a pokoušeli se mi ho dát i v porodnici. Odmítla jsem. Mě se po tom dělá neskutečně špatně. Brala jsem Globifer forte. V porodnici jsem řekla, že mám svoje a byl klid.

sahrazad1
13. lis 2019

Sorbifer mi delal taky zle. Dostala jsem misto toho Maltofer, maji prijemnou chut a tolik nedrazdi...

eithelwing
13. lis 2019

Nevím, co mi dávali v nemocnici, ale po těch jediných mi bylo dobře. Doma jsem měla dvoje prášky, po obou mi bylo zle. Zkusila jsem snížit dávky, i tak to bylo dost nepříjemné. Myslím, že jsem zkoušela i kombinovat s Espumisanem, ale nic extra.
Pak jsem se na to vyprdla, snažila se to doplnit klasicky potravinami a ono se to nějak usadilo samo.

martiniquest
13. lis 2019

Ja dobre snasim Maltofer. A davam si ho az pred spanim. Na lacno to nedavam se zadnym

lolam10
13. lis 2019

Zkuste globifer,bez receptu,a je drahy ale taky mi nic nedelal a hold jsem do sebe zainvestovala,slo jen o 6tinedeli. ...

suromana
13. lis 2019

Po sorbiferu mi bylo špatně a trpěla jsem zácpou, po konzultaci s doktorkou jsem vyměnila za Globifer forte, ten sice neplatí pojišťovna a je dost drahý, ale nezpůsobuje mi vůbec žádné potíže, za mě investice, která má smysl

malabobina
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru