Témat ohledně váhy po porodu je tu spoustu, ale nenašla jsem přesně to co jsem hledala, tak se chci zeptat, jestli máte stejné zkušenosti? Trošku jsem totiž ze svého těla zmatená 😅 Po prvním porodu (přibrala jsem 13-14kg), plně jsem kojila a kila letěla dolů, brala jsem Azalii, MS se dostavila až v 9měsících. Jenže teď - jsem 11týdnů po porodu (v těhu +20kg)- kila šla dolů pouze v šestinedělí, od 7týdne jsem začala brát Azalii a také se dostavila MS již koncem šestinedělí (jen malinko), ale za 14dní se dostavila další už mnohem a dnes další 🙄 a od toho 7týdne se ta váha nehla ani o gram 😠 Tak by mě zajímalo, jestli jste to taky takhle někdo měl a šli ty kila pak pryč? Cvičím na břicho, snažím se jíst málo, ale často, sladké téměř vůbec. Může to souviset s tou menstruací? po prvním jsem ji nedostala hned a kila (a to jsem necvičila) letěly dolů sami a teď jsem MS dostala hned po 6nedělí a od 7.týdne jsem neshodila nic a to mi 10kg chybí 😖 ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.