Ahoj..
Zeny jsem prvorodicka..
Od vcera mam nepravidelne zato dost silne bolesti/kontrakce? Trochu spinim, vcera byla kontrola, rikala ze mozna budu spinit.. Dnes termin, vcera cipek zkracen avsak stale zavrena. Citim se ale mizerne, ty bolesti uz me unavuji.. vim ze bude hur, ale uz to takhle trva dva dny, ale k porodu to asi neni. Nevim kdyz uz jet, nechci zas zbytecne dlouho travit nekde na hekarne :(
Zkus si dat teplou vani, pokud pomuze, jsou to jen poslicky....
Heled muže byt, me bylo blbe tyden....
Já měla taky poslíčky celý týden před porodem, celou tu dobu jsem špinila a nic. Plodovka mi neodtekla, ale jeli jsme, jakmile byly kontrakce pravidelně po 7 minutách.
K porodu může být, ale rozjet naplno se může klidně až za hodně dlouho, tak pokud to jde, odpočívej, až nastane ta správná chvíle, určitě to poznáš 🙂
Mne se rozjel porod par hodin po Hamiltonu. Jeli jsme kdyz byly kontrakce po 2 minutach.
K porodu to může být. Já měla kontrakce celou noc po 15 - 20 minutách, ráno mě manžel donutil jet do porodnice, byla jsem otevřená na 8 cm a po píchnutí vody jsem do půl hodiny porodila 😉
Tak devcata v noci jsme jeli ve tri a nakonec z toho byl v poledne cisar 🙂
Jsme v poradku ;)
Dekuji!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jestli ti neodtekla plodovka ,tak to jsou poslíčci. ....Ti spíš udělala Hamiltona 😀