Za jak dlouho po porodu se může začít s milováním?

aspnet
27. led 2015

Za jak dlouhou dobu po přirozeném porodu se může začít s milováním? 😔

ilaura100
27. led 2015

Melo by se dodrzet sestinedeli 😉

ivet1987
27. led 2015

Jo to sedí, MĚLO BY 🙂 Někdo sexuje za měsíc, uvidíš jak na tom budeš, jak dlouho krvácení, hojení atd, jak ti to bude příjemné.

evulina77
27. led 2015

šestinedělí je doporučováno. Obecně lze říct, že jakmile přestanou odcházet očistky (ze začátku krvavé a pak to končí žlutým výtokem), tělo je připraveno. Ale myslím že 6 týdnů lze vydržet. My vždy začali až po kontrole po šestinedělí u gynekologa 😀

naomi6
27. led 2015

Určitě bych poslela doktory a to šestinedělí dodržela 😉

vercik83
27. led 2015

Teda ja na to neměla ani myšlenky.

vera_vila
27. led 2015

Jak píšou holky... Aspoň to šestinedělí vydržet... Je to doba, kdy se "otevřená rána" po porodu zvládne a stihne zahojit a nehrozí případné infekce a podobně...

nov777
27. led 2015

Ja si myslim, ze zalezi na tom, jak se zena citi a jak probehl porod. Pokud probehl porod bez nastrihu a s minimalnim sitim, ctyri - pet tydnu staci.

celaskon87
27. led 2015

jde i o to že je to cesta infekce a mělo by se vše zhojit, než se začne se sexem... a to je to 6N... nejde jen o nástřih atd, jde i o dělohu a čípek...

baffiny
27. led 2015

po šestinedělí... ale můžu ti říct, že já jsem 5 měsíců po porodu a ještě ty chutě fakt moc nejsou

siebs
27. led 2015

Tak já napíšu opak - krvacela jsem jen krátce, tři týdny po porodu jsme se opět milovali ;)

sangita
27. led 2015

Nejsme stroje, takze kazda krvaci atd. jinak dlouho - brala bych to individualne, sama uvidis, jak to bude u Tebe.. Taky jsme cekali jen 3-4 tydny..

kockopes2724
27. led 2015

dle doktorů po šestinedělí, dle maminek i dříve 🙂,ale to ani dopředu nemůžeš vědět jak na tom budeš, až se budeš cítit zhojená a nebudeš krvácet potom už by jsi mohla, ale raději alespoň 4 týdny počkej.Jinak tě nechci děsit, ale po prvním porodu jsem mohla až po těch šesti týdnech protože jsem krvácela celou tu dobu ☹

hanivasi
28. led 2015

já s tím teda měla problémy i po 3 měsících, takže si to ani nedokážu představit po několika týdnech.....
Holt záleží kdo jak byl rozbit, potrhán a kolik jizev z porodu má.

vendulka
28. led 2015

my šestinedělí nedodrželi ani jednou, cítila jsem se ok ,tak proč ne , myslím, že ženská sama pozná kdy je na to připravena

pajab
28. led 2015

U obou dětí jsem nevydržela. Jakmile jsem přestala krvácet, hupsla jsem nato 🙂 1 dítě syn po 4 týdnech a u druhého Dcery po 5 týdnech. Cátila jsem se dobře.
Musím napsat že u syna jsem byla šitá jak vnitřně tak vnějšně a u dcery nebylo nic.

nyna87
28. led 2015

4 tydny s prezervazivem kvuli infekci.Sita jsem byla,ale hojila jsem se skvele,tak jsme na to hupsli 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru