Za jak dlouho po porodu jste pořád špinily?

iiiv
11. dub 2016

Ahoj holky chci se zeptat za jak dlouho po porodu jste pořád špinily? a měy jste některá pocit v podbřišku jako u menzes?

mrskato
11. dub 2016

ahoj, já asi 5 týdnů, a ty pocity/bolesti jsou normální, protože se ti zavinuje děloha.

iiiv
autor
11. dub 2016

@mrskato děkuji, všude na netu čtu něco jiného, tak člověk neví jestli plašit doktora...

iiiv
autor
11. dub 2016

@mrskato a měla jsi to i krvavý? Jsem 15.den po porodu, před víkendem mi přišlo, že už skoro nic ze mě nejde a včera to zase začlo a dneska ještě silnější....

mrskato
11. dub 2016

@iiiv už si to moc dobře nepamatuju, jsou to 4 roky, ale intenzita se mi také měnila. Určitě bych to nehrotila, po porodu se musí tělo dát dohromady a 15 dní po porodu je ještě brzy (si myslím), na to abys měla třeba MS nebo jsi špinila z jiného důvodu. Jinak já jsem v 6ti nedělí taky prd věděla, ale měla jsem plnou hlavu kojení, protože malá se nechtěla přisát, tak mi to ostatní bylo tak nějak šumák 😀

iiiv
autor
11. dub 2016

@mrskato já nekojím, protože náš syn po porodu bohuzel zemřel ☹ ale bála jsem se abych neměla ještě nejakej zánět nebo něco... ☹

mrskato
11. dub 2016

@iiiv to mi je moc líto...pevně věřím a doufám, že to zvládnete, slova útěchy jsou ale v této situaci asi zbytečná...

iiiv
autor
11. dub 2016

@mrskato děkuji ☹

veritanas
13. dub 2016

Ahoj, já jsem spinila krvavým skoro 8tydnu, už jsem plašila doktora a všechno, že mi něco je..utz čistý, nikde nic..prostě se tělo čistilo déle než klasické šestinedělí.. Takže bych byla do konce šestinedělí v klidu a vyckala🐞😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru