Yal gel není k sehnání, nevyrábí se? Co teď?

raduska21
6. pro 2015

Přípravek se nedá sehnat, co vám doktoři píšou místo Yal gelu?

alenaholcakova
8. pro 2015

Nic nepíší. Klystýr je zadarmo.

junkka
8. pro 2015

Přesně, klystyr, bylo to v pohodě a to jsem se toho hrozně bála 🙂

tifanyt
8. pro 2015

Klystýr byla vlastně největší úleva při porodu 😀 Nemusíte chystat vůbec nic-v porodnici se postarají.
A nebo taky ne-jelikož mě ho při druhém porodu ani dát nestihli...

bledulka84
8. pro 2015

tak já ač jsem o klystýr v porodnici žádala hned co mi začli bolesti (dojela jsem do porodnice poté, co mi praskla voda), tak mi ho odmítli dát, že je ještě brzo a dali až těsně před porodem, kdy jsem měla kontrakce co 2 minuty a to bych nikomu nepřála 😒 Pokud není Yal, příště si klidně koupím věci na klystýr někde přes net v sex shopu a udělám si v klidu domova. V porodnici už nikdy 😠

suzanna123
8. pro 2015

pořídila jsem a nepoužila, tak můžu prodat. Akorát bych se musela podívat, jak je to s datem spotřeby... 😉

michaela42
26. pro 2015

Holky, nám říkali na předporodních kurzech, že Yal má teď výpadek ve výrobě asi až někdy do jara. Takže by měl být nesehnatelný...ale doporučují klasický klystýr, že tě zevnitř i lépe prohřeje, takže to bude všechno pružnější 😉

hancazivocich
26. pro 2015

Něco místo Yalu je, máme to v práci, ale název si nepamatuju...Stejný princip, jiný výrobce..

mishell56
26. pro 2015

Klystýr je v pohod, taky jsem se bála, ale nakonec ok 🙂

tehulka12
30. pro 2015

Kamaradce na tehotenskem kurzu misto Yalu doporucili Salinicke klyzma.Baleni je prx stejne (to znamena asi 100ml).Stoji to kolem 50kc a ucinek pry stejnx.Da se koupit bez predpisu v lekarne.

shine2015
30. pro 2015

Mam doma - ale prosly...dala mi ho sestricka ze mu nic neni ze u yalu to neva...ale nestihla jsem ho. Klidne ho nekomu zdarma zaslu.

martinan123
3. únor 2016

Nemate nekdo yale gel na prodej?nemuzu ho sehnat ani na predpis

koudak
11. únor 2016

V některých porodnicích (Benešov) ho nabízejí při příjmu

alboo
11. únor 2016

Misto Yalu je ted neco jineho, staci se zeptat v lekarne

barcatom
11. únor 2016

Misto yalu se da pouzit Baxter, jediny rozdil je, ze jeden z nich peni jinak zaden 😉

matullina
11. únor 2016

Já mám doma, kdybyste chtěla, napište mi soukromou zprávu.

wivik
19. srp 2016

@barcatom ahoj viem ten baxter pouzit aj sama doma? Je aplikacia ako yal?

barcatom
19. srp 2016

@wivik aplikace úplně stejná akorát Baxter nepeni 😊😉

myskakatka
28. čer 2017

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat zda je nějaká náhrada za yal gel? na kurzu nám říkala ten náze, ale já to zapomněla. Prý to má asi 15 ml a stojí kolem 50 kč v lékárně. Není to Baxter a ni salinické klyzma ☹ díky

kenza222
4. srp 2017

@myskakatka Ted Jsem kupovala v Benu lékárně salinicke klysma, 149kc. Mají i na webkach.

myskakatka
4. srp 2017

@kenza222
Ahojky dekuji,ale nakonec mi dali v nemocnici nějaký gel sami. Už jsem v neděli porodila,ale moooc děkuji za info.

kenza222
4. srp 2017

@myskakatka gratuluju k miminku, já si až pak všimla, že už budeš mít asi po 😍 tak hodne zdravíčka

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru