Přípravek se nedá sehnat, co vám doktoři píšou místo Yal gelu?
Přesně, klystyr, bylo to v pohodě a to jsem se toho hrozně bála 🙂
Klystýr byla vlastně největší úleva při porodu 😀 Nemusíte chystat vůbec nic-v porodnici se postarají.
A nebo taky ne-jelikož mě ho při druhém porodu ani dát nestihli...
tak já ač jsem o klystýr v porodnici žádala hned co mi začli bolesti (dojela jsem do porodnice poté, co mi praskla voda), tak mi ho odmítli dát, že je ještě brzo a dali až těsně před porodem, kdy jsem měla kontrakce co 2 minuty a to bych nikomu nepřála 😒 Pokud není Yal, příště si klidně koupím věci na klystýr někde přes net v sex shopu a udělám si v klidu domova. V porodnici už nikdy 😠
pořídila jsem a nepoužila, tak můžu prodat. Akorát bych se musela podívat, jak je to s datem spotřeby... 😉
Holky, nám říkali na předporodních kurzech, že Yal má teď výpadek ve výrobě asi až někdy do jara. Takže by měl být nesehnatelný...ale doporučují klasický klystýr, že tě zevnitř i lépe prohřeje, takže to bude všechno pružnější 😉
Něco místo Yalu je, máme to v práci, ale název si nepamatuju...Stejný princip, jiný výrobce..
Klystýr je v pohod, taky jsem se bála, ale nakonec ok 🙂
Kamaradce na tehotenskem kurzu misto Yalu doporucili Salinicke klyzma.Baleni je prx stejne (to znamena asi 100ml).Stoji to kolem 50kc a ucinek pry stejnx.Da se koupit bez predpisu v lekarne.
Mam doma - ale prosly...dala mi ho sestricka ze mu nic neni ze u yalu to neva...ale nestihla jsem ho. Klidne ho nekomu zdarma zaslu.
Nemate nekdo yale gel na prodej?nemuzu ho sehnat ani na predpis
V některých porodnicích (Benešov) ho nabízejí při příjmu
Misto Yalu je ted neco jineho, staci se zeptat v lekarne
Misto yalu se da pouzit Baxter, jediny rozdil je, ze jeden z nich peni jinak zaden 😉
Já mám doma, kdybyste chtěla, napište mi soukromou zprávu.
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat zda je nějaká náhrada za yal gel? na kurzu nám říkala ten náze, ale já to zapomněla. Prý to má asi 15 ml a stojí kolem 50 kč v lékárně. Není to Baxter a ni salinické klyzma ☹ díky
@myskakatka Ted Jsem kupovala v Benu lékárně salinicke klysma, 149kc. Mají i na webkach.
@kenza222
Ahojky dekuji,ale nakonec mi dali v nemocnici nějaký gel sami. Už jsem v neděli porodila,ale moooc děkuji za info.
@myskakatka gratuluju k miminku, já si až pak všimla, že už budeš mít asi po 😍 tak hodne zdravíčka
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nic nepíší. Klystýr je zadarmo.