Vyvolávaný porod - ve kterém týdnu se to dělá?

oveckaluky
27. srp 2018

Holky, prosím, jen tak pro zajímavost - komu vyvolávali porod, ve kterém tt? Popř. která porodnice...

avital
27. srp 2018

@oveckaluky 42 FNKV, kdyz je vsechno v poradku, tak to driv delat nebudou. Jestli pozdeji to by me zajimalo. Ja byla vyvolavana 44tt, ale holt pred 30 lety🙂

mievsa
27. srp 2018

37+3 FN Ostrava ... tedy kvůli problémům

dominika963852
27. srp 2018

Já měla vyvolávaný porod na vlastní přání 40+4. Vše v pořádku. Č. Krumlov

ellive
27. srp 2018

doporučuji přečíst :http://annakohutova.cz/poterminove-nebo-prodlouzene-tehotenstvi/

oveckaluky
autor
27. srp 2018

Děkuju, holky 🙂 Mně právě u mladší dcery vyvolávali až 41+3, narodila se 41+6, a to i přes mé naléhání vzhledem k porodu starší dcery, která se narodila 40+1 a měla tak špatnou vodu, že z ní měla zánět v celém těle a byla jsem ráda, že mi ji zachránili...vzhledem k tomu mi doktor sliboval, že teď sekci dvojčat mi naplánují max. na konec 37. tt, a teď už mi říkají až konec 39. tt...tak se zase začínám bát ☹

sinysov
27. srp 2018

Mě vyvolávali porod 40+3 Fakultní nemocnice Ostrava, kvůli nadměrného příbytku na váze hrozila mi preeklampsie...

morinka7
28. srp 2018

Vyvolaný porod 42tt ;) Měla jsem vysoký tlak. Porodnice Čáslav

priefi
28. srp 2018

@oveckaluky byla tu maminka, co mela trosku problemy se svoji psychikou a dr.ji doporucil,.ze mohou vyvolat porod drive, nakonec do toho sla a bylo to okolo 37tt, ale nevim, co to bylo za porodnici

rousse
28. srp 2018

41tt - nastoupila jsem na vyvolání dobrovolně kvůli předpokladu vyšší váhy miminka - nechali by mě ještě týden čekat a pak už bych musela, ale já už nechtěla čekat ani minutu - břicho už jsem měla jak kontejner.

kittyy17
28. srp 2018

41+3 začali vyvolávat, nic to se mnou neudělalo, tak císař na pohodičku ve 41+5. FN Olomouc
Druhé těhotenství jsem si doslova vydupala císaře nejpozději v den termínu porodu, pokud by se to nerozjelo přirozeně, odmítla jsem přenášení i vyvolávání.

kittyy17
28. srp 2018

Myslela jsem, že u dvojčat se těhotenství ukončuje kolem 35. týdne, dle jejich polohy. Kamarádce vyvolávali, první porodila přirozeně, jenže druhé se při porodu prvního otočilo a musela císařem...

eviicka
28. srp 2018

@oveckaluky 41+1, mám úzkou pánev - jinak by ještě čekali, porod bez komplikací, FNHK.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru