Ahoj,
jsem v nemocnici kvůli preeklampsii a dnes jsem se dozvěděla, že mi chtějí zítra začít vyvolávat porod. Jsem 35+6. A výsledky nejsou dobré, proto chtějí vyvolávat. Dost se toho bojím, i když už jsem to od rána trochu zpracovala a smířila se s tím. Můžete mi napsat nějaký pozitivní zkušenosti s vyvolavanym porodem, že to bude v pořádku. Opravdu jen pozitivní ať mě trochu opustí strach. Jinak jsem prý otevřená na prst, což prý není tak špatné.
Měla jsem 2 ze 3 porodů vyvolavanych a za mě dobré!držte se!přeji, co nejmladší porod!
nejhladší
@chlapecektehu
@draceka
Moc děkuji
Za mě vyvolávaný porod fajn, byl krátký. Rodila jsem 3x a ten vyvolávaný byl nejlepší a nejrychlejší🍀🍀🍀
Mne vyvolavali v 38+3 a narodil se až 38+5 ale nemůžu říct, že by to bylo nějaký hardcore k nevydrženi nebo tak. Sice na konci byly nějaké komplikace ale ty mohou nastat i u normálního porodu. Takže na to nevzpomínám nějak zle 🙂
@monika3456 to je super 🤗
@majena39 to jsem ráda 🙂
Mela jsem vyvolavany 37+4 a bylo vse v poradku,porod byl rychly,ale bolestivy....co jsem se dostala na sal,maly byl za 20minut venku...bude to dobry🍀❤️
@marty154 děkuji ❤️
Také jsem měla dva ze tří porodů vyvolávané a moje zkušenost je taková, že celkem rychle po podání tablety začnou slabé kontrakce, které se postupně pár hodin rozjizdely, ale nic hrozného. Náročné byly pouze poslední dvě hodiny, to je u vyvolávaného porodu fakt ficak, ale zase to rychle skončí 😁 přeji rychlý hladký porod a zdravé miminko 😘
Také jsem měla vyvolávaný porod kvůli preeklampsii (36+5). Placenta už byla špatná, bylo to potřeba. Všechno dobře dopadlo. 😉
@teerulka moc děkuji jsem ráda za pozitivní zkušenosti 🙂
@galatea_a tak to jsme na tom podobně 😊 děkuji
Mne najprv moc nezaberala ta zavedena tabletka, respektíve kontrakcie boli ale neotvaralo sa hrdlo.
Ale po kombinácii oxytocin a epidural to bol luxus. Za 4 hodiny od podania som bola pripravená na 10 cm, fakt ze nic nebolelo vdaka epiduralu, dokonca som trochu spala ako mi to tak tieklo do žil 😂
a vytlačenie tiež bez bolesti a rychle. Max 5 minut
Držím palce a mysli na to pekne, čo ta čaká na konci porodu 😊
Pokud nejsi připravená, může se vyvolávaný porod dost táhnout.
Držím palce.
Ahoj. Moje dvojcata sly 36+5tt, ale cs. Je to krásný tyden takze se neboj. Nyni mam dceru, narodila se ve 28tt. To byl mazec..rodila jsem ji přirozeně. Mela jsem strašný strach, ale vse dobre dopadlo a ve výsledku to bylo krásné.
Ničeho se neboj a drzim palce. Brzy budes mit drobečka u sebe.
Moc děkuji holky. ❤️ Věřím že to bude dobré, jen si to člověk musí zpracovat, doufala jsem, že to alespoň ještě týden vydržíme. Ale nedá se nic dělat.
Vyvolávali mi před 7 týdny ve 38+3tt kvůli špatným průtokům. Já byla na 2 prsty otevřená a občasné kontrakce uz na ,,startu,,. Začali prasknutím vody. Za půl hodiny začaly kontrakce silit. Pak přidali oxytocin a začala jsem se otevírat. Dala jsem sprchu, vanu, míč a za 3 hodiny jsem se otevřela úplně a za 6 minut tlačení byl venku. Porod krásný, rychlý, s malým šitím.
Jak jsi na tom? ❤
@galatea_a tak se nakonec konal překotný porod.😅 Dali mi jednu tabletu na přípravu porodních cest a za chvíli byl malý na světě 😁 manžel to málem nestihl a kdybychom jeli z domova neměli bychom šanci dojet do nemocnice. Byl to hrozný fofr. Malého museli rozdychavat, špatně snášel, že to bylo tak rychlé. Ale vše je v pořádku s už jsme i doma.
To jsem ráda, že je všechno v pořádku. Užívej si synka! ❤
@galatea_a děkuji ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, vyvolávaný porod jsem měla v prosinci 2021 a bylo to naprosto v pořádku malý se narodil až druhý den po vyvolávání ale vše probíhalo hladce