Ahoj maminky, nejspíš mě čeká vyvolávání porodu tento týden v Podolí, nebyla jste tam v nejbližší době některá také na vyvolání ? Zajímalo by mě jak to konkrétně tam probíhalo.Doktora se už moc nestihnu zeptat, kontrolu mám den před vyvoláváním. Tak bych potřebovala trošku uklidnit dopředu, abych věděla co mě čeká.
@hypo díky moc za odpověď, a měla jsi u porodu manžela ? jde mi o to, kde je on, bydlíme totiž daleko, takže domu nepojede, tak jestli může být se mnou ? to bych si asi musela hned platit nadstandart. A jak dlouho jsi čekala než tabletky zafungovaly ?
@hypo a kdy ti porod vyvolávali, už po termínu, nebo ještě před ? koukám, že holčičky byly docela veliké, bylo to kvůli tomu ? 😉
@petrasipkova1 manzel u porodu nebyl.... tak v tom ti neporadim.... vyvolavaly obe holky po terminu, nechtělo se ani jedne ven
u Amálky od tablety do porodu to trvalo presne 23 hodin ( ale pul dne se nedelo vůbec nic zacalo to az vecer)
u Rozarky to bylo rychlejsi, bolesti téměř od zacatku, ale porod byl za 8 hodin (porod mysli opravdu hodinu kdy vylezly 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@petrasipkova1 me vyvolavali porod u obou holek ale nebylo to tednekdy nýbrž před 5 a 3 lety 🙂 myslim ze se nic nezmenilo, nastup rano, ubytovani na pokoji, kontrola zavedeni tablety a cekani a cekani, mezitím kontroly, monitory popřípadě další tablety..... jinak sestřičky na tom rizikovem oddeleni kde jsem byla ubytovana nez jsem porodila moc fajn 🙂 není se niceho bat