Zdravim chci se zeptat čekám třetí miminko a budu mit 9.1.2023 vyvolání porodu v 38tt a 4 dny za jak dlouho se rozběhne porod po vyvolání tabletou malá je velká dost je v pořádku ale jsem riziková tak proto malou musí vyvolat
U me taky vyvolávání dva dny tabletami a jeden den balonek…
Me vyvolavali 2 dny tabletami a jeden den balonek
Mně třeba tablety nepomohly vůbec. Nastoupila jsem do porodnice, od rána od osmi do osmi do večera mi po dvou hodinách dávali tabletu a nic se nedělo (byla jsem 41+0, týden po termínu), tak mě nechali vyspat, ráno jsem šla na porodní box, dali mi nějaký čípek a do půl hodiny se vše rozjelo...
mě se to rozjelo třeba už do 2h po první tabletce, ale už předtím mi praskla plodovka, takže tělo bylo napůl připraveno
Po druhé tabletě a manželově odchodu 😃
Mě u prvního říkali,že až 4 dny🤦♀️ zdesila jsem se, ale naštěstí to byl jen 1 den
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@maruna83 to nejde říct. Každému jinak. Někomu hned po první tabletě, kapačce. Někomu to nezabere. Mě zabrala druhá tableta. Kontrakce z 0 na 100. Za 4 hodiny odrozeno