Vyvolání porodu Mělník. Máte zkušenost?

gaaaby
5. led 2023

Máte někdo zkusšenost s vyvolávaním porodu v Mělnické porodnici?
Budu ráda za jakékoliv informace a vaše zkušenosti.

zuzaaaaa
5. led 2023

@gaaaby vyvolavali mi porod v cervenci z duvodu vyššího odhadu vahy a sekce u prvniho porodu.

gaaaby
autor
6. led 2023

@zuzaaaaa a muzu vedet jak to probihalo? Potazmo treba v jakem tt ? Klidne do sz jestli chcete.
Dekuji

rnika
6. led 2023

@gaaaby Dvakrát jsem tu mela vyvolávány porod a dvakrát sekci. Vše mám u sebe na profilu .... 😉 (ale vyvolavane porody jsem tam mela 9 a 8let zpět.... ).

zuzaaaaa
7. led 2023

@gaaaby jasny 🙂, byla jsem 39tt, bylo to po domluve, resp byla snima dobra domluva. Prisla jsem pred obedem, ubytovali me a odpo jsem dostala tabletku na dozrani a vecer balonek. Nekdy kolem 23 mi prdla voda a byla jsem na 6 cm. Takze na me zafungoval dobre. Porodila jsem nekdy kolem 4-5. Musela jsem celou dobu byt na monitoru a s kombinaci s oxitocinem jsem se proklínala, ze jsem nesla do druhe sekce, bylo to peklo. Ale ted samozřejme jsem rada, ze jsem to zvladla. Klidne se ptejte. Byla jsem spokojena, ale taky zalezi na koho narazite jako asi všude.

gaaaby
autor
7. led 2023

@zuzaaaaa a muzu se zeltat zdali jste mela pripravene porodni cesty. Jsem v pondeli 37. Dele nez do 38+ me uplne nechteji nechavat
Pred tydnem melo mimco skoro 3,5kg.. tak velkou sem rodila dceru ve 39.tt

Muzu tedy par otazek?😅🤭🙏🏻
Mohl tam s vami byt po dobu vyvolavani partner?
Jak velke mimco jste na konec porodila kdyz jste byla vyvolavana kvuli vetsimu vahovemu odhadu?
A kdo s vami vyvolavani domlouval? Potazmo vas rodil- pokud si pamatujete?
Moc dekuji🤭🙏🏻🥰

zuzaaaaa
8. led 2023

@gaaaby cesty nepripraveny, absolutne nic. Byla jsem na normalnim pokoji, jelikoz nadstandarty nacpany, nicmene jsem mela kliku a byla tam sama. Asi pokud budete mit nadstandart, tak nebude problem. Odhad byl 3800 a vysledek 3960, tak skoro se trefili 😂. Domlouvala jsem se dole v poradne, rodil me pak nekdo uplne jiny. Vlastne se pak celkem stridali, nekdo jiny me prijmal, jina mi vkladala balonek a jina me rodila.

gaaaby
autor
9. led 2023

@zuzaaaaa to s tema pokojema a nemoznosti pritomnosti parrtnera je v Melniku za me uplne na prd :-/ ale nwda se svitit asi ….
Doufam ze se mi postesti nadstandart ale opet se tady rekonstruuje takze je jeste omezeny pocet tak uvidime.
Ale dekuju moc za odpovedi. 🙏🏻😊

pajusz
9. led 2023

@gaaaby rok 2019 vyvolání pro špatné prutoky pupecniku. 38+0 ten den zavedli balónek kolem oběda, vypadl večer. Jelo se na salek, tam mi dali nakou injekci ze bud se rozrodim nebo půjdu spát. Tak jsem šla spát na salku . Budili mě teda lehké bolesti ale nic co by stálo za řeč. Celý ráno nic, kontrakce ale bez bolesti, říkala že bez bolesti neporodim. V 9 ráno dala kapat oxytocin a ať chlap přijede. Stihl to, kluk se narodil 10:02 38+1
Klistyr byl ale časovej údaj jsem nějak vytesnala 🤔
Edit: společné pokoje mi nevadili, získala jsem tam dvě skvělý kámošky (byli jsme na pokoji 3 ne 2 jak bývá zvykem), dodnes ve skoro denním kontaktu. Jukli jsme si na si deti když se druhá šla mýt a opačně. Za mě supr. Rodila jsem tam 2x a vždy nějaká rekonstrukce.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru